Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kaptatok már valaha katétert?

Kaptatok már valaha katétert?

Figyelt kérdés

Vizlési nehézség, probléma miatt. Műteni fognak, és olvastam, hogy lehet adnak katétert.

Milyen érzés? Hogy megy az egész?

2013. júl. 15. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:

A felhelyezés nem túl jó, de gyorsan megvan, utána pedig egy jellegzetes, kissé kellemetlen, szokatlan érzés.

Jól tolerálható, hiszen rengeteg ember él vele, akár évtizedekig

2013. júl. 17. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen kaptam, nekem csak rossz tapasztalatom van ezzel kapcsolatban. Egy műtétből kifolyólag kellett, mert az érzéstelenítés miatt nem ment a pisike.

Kezdem azzal, hogy három kíváncsi nővérke helyezte fel:) Nem említettem, hogy férfi vagyok.

A felhelyezés egyáltalán nem fájt, de ez az érzéstelenítő hatásának is köszönhető volt, teljesen le voltam zsibbadva.

Másnap már ki is vették, ami fájdalmas volt ugyan, de csak pillanatig tartott. Viszont ami ezután következett, az ellenségeimnek sem kívánom. Kerek három napon keresztül, egy rémálom volt a vizelés. Annyira fájt, (csípett) hogy szó szerint beleizzadtam minden alkalommal. Rettegtem ha már menni kellett, iszonyú volt.

Lehet azért, mert nem volt szakszerű a felhelyezés, vagy felsértettek valamit, de nekem nem jól sikerült az tuti. Érdeklődtem másoktól, és nem mindenkinek volt ilyen rémes. Nem akartalak megijeszteni:)

2013. júl. 29. 18:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a hasfalon át volt bevezetve, ebben az volt a jó, hogy a pisiléssel utána nem volt semmi olyasféle gond, amit az előző említ. De amikor kiszedték, az mondjuk brutálisan fájt.
2013. aug. 4. 16:22
 4/5 anonim ***** válasza:
2/3 allergén lehetett. Pont így jártam, pont abban az évben…
szept. 26. 11:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem olyan vészes ki lehet bírni. Kétszer is kaptam.
okt. 13. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!