Akinek nincs tb. -je ő hogyan tud vény nélkül fogamzásgátlót használni?
"és ahogy látod még is csak igazam van"
Nekem ez nagyon úgy jött le.
Az pedig, hogy valaki mással fizettesse ki a TB-jét nem megoldás. Nekem például nem élnek a szüleim, ha munkanélküli lennék, akkor mit tehetnék? Kitől kérhetném, hogy a saját kiadásai mellett még az enyémet is fedezze? Könnyű úgy észt osztani, hogy valakinek a világon semmi gondja sincsen, mert valaki más megoldja helyette. Ha majd a saját lábára áll és 28.000 forintos segélyből kifizeti a számláit, eszik és még TB-t is fizet magának, akkor majd leborulok előtte és elismerem, hogy igaza van. Addig csak egy elkényeztetett gyerek okoskodásának tekintem a válaszát.
Köszönöm utolsó előtti hogy neked van látásod :)
Na ide figyelj kicsirigo. Nem verem a mellém azért ami van, de hálás vagyok a szüleimnek hogy segítenek ebben amíg nincs meg az érettségim.Mivel diszkalkuliával és érettségi nélkül nem tudtam közel munkát találni.Ezért vállalták a tb fizetését amíg nem lesz munkám.
És nem neked írtam a választ szóval ez értem miért vagy úgy fenn akadva.
Egyszerűen nem értettem hogy lehet hogy valakinek nincs tb je amikor nekünk teljesen mást mondtak bent a hivatalban hogy büntetés jár érte.
Szóval le lehet nyugodni én nem neked írtam a kommentemet, foglalkozzál mással :)
Magándokinál íratja fel (ott pár ezer a recept írás, ha előtte is szedte, hanem akkor vizsgálat amiért szintén fizet és ennyi) és mivel már nincs tb támogatott fogamzásgátló, így ki tudja váltani.
Tb-vel amúgy nem éri meg szórakozni, mert tényleg kiküldik visszamenőleg szép kamattal, ha egyszer elmegy dokihoz az ember és kiderül hogy nem fizeti ő maga vagy az önkormányzat (én is így voltam, kérni kell az anyagi helyzetre való tekintettel és ha úgy van megítélik egy évre).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!