Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Pharmatex veny nelkul kaphato - hormon mentes helyi fogamzasgatlot probalta mar valaki?
Tobb kerdesem is van vele kapcsolatban, lehet hulyesegek, legyszi nezzetek el 😅
1. A hatoanyag kepes megolni az osszes spermiumot, ha a ferfi benn elvezik el, vagy azert erdemes kihuzni, mert csak az elovaladek ellen ved?
2. Ha valaki tobbszor szeretkezik egymas utan, a krem peldaul 10 oras vedelmet nyujt elvileg. Minden egyes egyutlet utan ki kell mosni az elozo keszitmenyt es ujrakenni, vagy uj tablettat felhelyezni? Akkor is ha nem bennem megy el?
3. Szagra, allagra kellemesek?
4. Ha oralisan is akarjatok csinalni akkor azt a keszitmeny mellett is lehet vagy akkor inkabb erdemes alkalmazas elott?
5. Valoban jobb arannyal vedi ki a nemkivant terhesseget mint a gumi, vagy ez csak reklam?
Minden kérdésedre nem tudok válaszolni, kevés tapasztalatom van vele.
Amikor használtuk, megszakítással kombináltuk a biztonság érdekében. Szaga nem volt, állagra olyan mint egy testápoló krém, amikor már feloldódott. Orálszex nem ajánlott a használat közben, hanem inkább csak előtte.. a hüvelyből folyik ki, a péniszen is rajta marad, így érthető szerintem hogy csak előtte ajánlatos.
1. A spermicidek pearl indexe tökéletes alkalmazás mellett is 18! Azaz egy év alatt 100 nőből, aki ezt a védekezést alkalmazza, 18 teherbe esik. Szóval megszakítás nélkül én nem alkalmaznám a helyedben.
2. Le van írva a betegtájékoztatóban. Ha jól emlékszem, minden aktusnál új adag kell.
3. Nem.
4. Érdemes előtte orálozni.
5. Nem igaz. Tökéletes használat mellett az óvszer pearl indexe 2.
Én amúgy a Pharmatex kúpját próbáltam, de annyira csípett, hogy muszáj volt kimosnom, de még utána vagy 2 óráig sajgott az alfelem. Persze minden ember más, valaki nem ennyire érzékeny. Barátnőméknek pl. megszakítással bevált.
A krémet. Az ellenségemnek sem kívánom a fájdalmat. Két napig nem tudtam sírás nélkül pisilni utána annyira fájt.
A Patentex kúp jobb volt, az viszont melegszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!