Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Akinek nincs tb. -je ő hogyan...

Akinek nincs tb. -je ő hogyan tud vény nélkül fogamzásgátlót használni?

Figyelt kérdés
2016. febr. 10. 16:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
32%
Hogy hogy nincs tb-d? Vagy munkanélküli vagy fizetni kell, úgy tudom ha nincs tb-d büntetés jár. Nekem is 7000havonta
2016. febr. 10. 16:11
 2/15 anonim ***** válasza:

Akár van tb, akár nincs, ugyanúgy kell használni.

(Egyébként éppen hogy vény nélkülit tud.)

2016. febr. 10. 16:13
 3/15 anonim ***** válasza:
26%

1-es: rosszul tudod. Egy csomó ember kiesett a TB-rendszerből, mert tartósan munkanélküli lett és nincs pénze a TB-re.

Kérdező: nyílván az másként védekezik.

2016. febr. 10. 16:14
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Magán a fogamzásgátló tablettán nincs támogatás. Felirni azonban csak orvos írhatja fel, amihez vagy biztosítás kell vagy ki kell fizetni a vizsgálat árát.
2016. febr. 10. 16:17
 5/15 bithorlo ***** válasza:
100%
A tb-t fizetni kell. A hatóságot nem érdekli, hogy miből és hogyan. Édesapám is kapott egy szép vaskos felszólítást a NAV-tól pont emiatt.
2016. febr. 10. 16:21
 6/15 anonim ***** válasza:
74%
Kötelező fizetni, mert behajtják adótartozásként....
2016. febr. 10. 16:23
 7/15 anonim ***** válasza:
20%
Tb re nincs pénz de internetre van? Én még munkanélküli vagyok 20 éves de a szüleim fizetik nekem . Meglehet valahogy oldani ahogy sok más ember is teszi, és ahogy látod még is csak igazam van :)
2016. febr. 10. 16:25
 8/15 anonim ***** válasza:

Magánrendelőben a magándoki odaadja a receptet, ehhez nem kell TB, és kiváltod a TB által amúgy nem támogatott fogamzásgátló tabletták valamelyikét, amit felírt.

Hormonális fogamzásgátló vény nélkül nincs.

Ezen kívül marad az óvszer, meg egyéb nem megbízható módszerek. Pl. hüvelykrém, ami az óvszerhez hasonlóan recept nélkül kapható.

2016. febr. 10. 16:41
 9/15 anonim ***** válasza:
55%
Ó, kedves zatty. Lehet, hogy egyszer nálad is eljön az az idő, amikor apuka/anyuka nem akarja vagy nem tudja támogatni a kislányát/kisfiát. Felháborító és szánalmas, hogy te azzal példálózol és arra vered a melledet, hogy mások megoldják a problémáidat, mások tartanak el, fizetik helyetted a számlákat és minden egyebet. Ne legyél emiatt ilyen büszke magadra, inkább nőj fel és oldd meg te a saját életedet ne a szüleien élősködj.
2016. febr. 10. 18:28
 10/15 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem meg be lehet kussolni ^^ nem verem a mellém ezért :D mivel érettségizni fogok nem fogok melózni elhiheted :) és szerintem semmi közöd ahoz hogy velem mivan :D
2016. febr. 10. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!