Olyat lehet csinálni, hogy szervdonor leszek, de halálom után hamvasztást kérek?
Tehát szervdonor akarok lenni. Nem tudom pontosan, hogy működik ez, de majd utána nézek.
Arra gondoltam, hogy ha meghalok fiatalon, vagy öregen, de lesznek használható részeim, azt elviszik - elvisznek mindent, ami pedig megmarad az mehet a tűzbe.
Mármint arra akarok kilyukadni, hogy ha hamvasztatni akarom magam, akkor ne mindent dobjanak a tűzbe, hanem előbb szedjenek ki dolgokat. :D
(Tudom nem tűzben hamvasztanak.)
Azt tudom, hogy mindenki automatikusan szervdonor, de ha hamvasztást írok bele a végrendeletembe, akkor azt is írjam bele egyszerűen, hogy használják fel a szerveimet és ezzel le van tudva? Mert nem akarom, hogy ha a családomat megkérdezzék, ők tiltakozzanak. Nem akarom, hogy nekik már abba beleszólásuk legyen.
Köszönöm a jókívánságaidat #1-es. :)
Akkor sehol nem rögzíthetem ezt papíron?
Hogy őszinte legyek nem bízom a családomban. Az egy dolog, hogy mélyen vallásosak, de még sunyik is. ¬_¬
Lehet, hogy rábólintanak, hogy oké, de a végén meg az lesz, hogy "áh, nem ő biztos, hogy nem akarja eladományozni a szerveit, nem ő nem, ő soha".
Bár lehet, hogy felajánlom a testem - ha egyben marad annyira :D - orvosi célokra, hogy legyen min játszaniuk az orvostan hallgatóknak. :p
Nem zavar, ha ceruzát dugnak a seggembe, halálom után. :D
Köszi a válaszokat! Köszönöm, utolsó, a tiszteletedet, nagyon jól esik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!