Ilyen esetben hová fordulhatok gyógyszerért?
Egyetemista vagyok, vidéken élek. Egyik betegségem alkalmával átjelentkeztem Budapestre egy háziorvoshoz. Hazautazni nem tudtam, és nagyon beteg voltam.
Eddig úgy történt a fogamzásgátló felíratása, hogy évente mentem nőgyógyászati rákszűrésre\vizsgálatra. Az első tablettafelírás után a háziorvosom írta fel nekem. 3 havonta vérvétel, májfunkció ellenőrzés stb. Külön leletet nem adtak a nőgyógyászaton, stb. "benne vagyok a gépbe, az eredmények azon át elérhetőek, a háziorvos azt nézte"
Azonban a pesti háziorvos nem írja fel nekem. Pénteken kellene az első szemet bevennem, azaz éppen a menstruációm kellős közepén vagyok. Egy havit sem akar felírni. Szóval itt állok, hogy gyógyszerem nincs, csak egy friss véreredményem. Kihez fordulhatok ilyenkor? Hazautazni az óráim miatt nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!