Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Trombózisom lehet, hova...

Trombózisom lehet, hova fordulhatok még a mai nap?

Figyelt kérdés

Üdvözletem!

2 napja hajnalban begörcsölt a vádlim, és azóta kő kemény azon a ponton, ma délután lefeküdtem, de nem bírok lábra állni, meg van kicsit dagadva a lábam és minden próbálkozásnál mikor felállnék, mintha le akarna szakadni.

Nincs különösebb szín elváltozás, de azért van, kicsit sötétebb a bal lábam.

Az életmódom miatt könnyen lehet, hogy ilyen korán kapjak trombózist? Mivel nem igazán van társasági életem, napi 10-12 órát ülök a gép előtt, de nem minden nap és változik ez az idő, most például az utóbbi napokban a nagy meleg miatt csak feküdtem.

Hova mehetek még a mai napon? Mert itt fekszem egyedül, hétfőn jönnek haza a szüleim, és én még csak lábra sem bírok állni, csak a telefonról tudok írni.

Félek, este elmérgesedne a helyzet.

Köszönöm előre is, nagyon fontos!!!

2015. júl. 17. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Mentőt hívj! 104 a száma.
2015. júl. 17. 22:17
 2/6 anonim válasza:
szerintem ez nem trombózis
2015. júl. 17. 22:17
 3/6 anonim ***** válasza:
A trombózis nem ilyen, ez izomgörcs volt és talán néhány rost el is szakadt. Nem kell egyfolytában annyit ülni, mert pang a keringés az alsó végtagban. Óvatos masszírozás, meleg borogatás kell és esetleg bevehetsz 1 tabletta aszpirint vagy kalmopirint meg ihatsz 1 kalcium pezsgőtablettás vizet.
2015. júl. 17. 22:22
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Egyenlőre most várom a körzeti megbízott háziorvost, majd azért ide is leírom.

2015. júl. 17. 23:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem, hogy köszönöm a válaszokat, rögtön az első hozzászóló tanácsát fogadtam meg, ők irányítottak a körzetihez, nem tudom, hogy hogyan képződhet csak úgy izomgörcs, mikor ugyan van fölöslegem, de multivitamint, vas+Ca pezsgőtablettákkal indítom a napot, délután/késő délután bevett rutinként Citromfű-Orbáncfű-Roibos teát készítek, de sűrűn fel szoktam állni reggeli-ebéd-vacsora készítés, wc, napi takarítás, most nyáron szinte minden nap kereskedtem az interneten valamit, csak az utolsó pár napban voltam nagyon nagyon ellazulva, de akkor is voltam boltban, ami nincs közel, konyhában tevékenykedtem, azért valamit mindig csinálok, de most egyedül vagyok itthon, és talán jobb félni mint megijedni, egyébként délután szúrt a szívem.
2015. júl. 17. 23:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Mit mondott a doki? Szerintem magnéziumhiányod lehet.
2015. júl. 18. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!