Higgyek az orvosoknak? Vagy félrediagnosztizáltak?
Az orvosnak igaza van, és még jó fej volt, amiért kért ECHO-t és Holter EKG-t. 18 évesen nem jellemző a szívprobléma. Ritmuszavar lehetne, arra jó lesz majd a Holter. A 117 pulzus az lósz.r. A te szíved 202/percet is simán tudhat. Ami meg a várakozást illeti lehet, hogy 18 évesen hihetetlen, de nem csak te létezel a világon kedves kérdező, és vannak olyan betegek, akik tényleg komoly problémákkal küzdenek és nagyobb szükségük van a vizsgálatokra. A vizsgálatok száma pedig korlátozott, az eszközök és a személyzet száma miatt.
Egyébként én a helyedben nem kardiológushoz hanem pszichiáterhez mennék, mert ez valóban pánikbetegségnek hangzik.
Utolsó válaszoló.
Köszönöm. És teljesen iazad van, örülük hogy kivizsgáltat rendesen, a beutalón, még szívUh is látható, azt is fognak csinálni. A páűnikbetegségre jó a frontin?
Azóta mi a helyzet?
Az orvosok sokmindent nem hisznek el. Egyikük bizonygattah csak menstruálok aztán egyszercsak kipisiltem egy 8mm-es vesekövet..
Remélem azótaa jól vagy. Most rajtam is épp holter volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!