Szerintetek az orvosoknak nincs Facebookjuk? Vagy miért nem lehet őket megtalálni?
De valószínűleg egy jó részüknek van. Orvosi egyetemre járok, és a fiatal gyakorlatvezetőimnek szinte kivétel nélkül van facebookja, pedig már ők is orvosok.
Ha elvégzem, én se fogom törölni magam:D
Szerintem egyszerűen nem szeretnék azt, hogy:
1. Facebookon is "piszkálják" a páciensek a problémáikkal. Arra ott a telefon vagy az e-mail, nem hiszem, hogy facebook cseten kellene ezeket intézni.
2. Nem biztos, hogy szeretné, hogy a páciensei lássák, hogy mit és hol csinált a hétvégén, miket oszt meg a barátaival stb.
azért, mert az emberek imádják a neten megoldani a problémájukat és gondolom egy orvos se akarja, hogy este hétkor felnézve a fb-ra megtalálja őt egy betege azzal a címszóval, hogy neki nincs ideje elmenni a rendelésre, nem tudna most esetleg foglalkozni vele vagy hogy van-e valami tuti lázcsillapító ötlete....
Nagy valószínűséggel az orvosok mint magánemberek használják a fb-ot (ha használják), nem pedig a praxis részeként. Én teljes mértékig meg tudom őket érteni.
Inkább idejük nincsen rá,azért nincsen soknak, vagy nem aktívak.
A hosszú műszakok után nem éppen a gép előtt akarják élni az életüket.
nem mindenkire lehet rákeresni
nekem 3 orvosom is az ismerősöm , meg sokkal több orvos aki nem az orvosom csak az ismerősöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!