Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen élmény az altatás, ha...

Milyen élmény az altatás, ha injekcióval csinálják? Mennyi idő alatt következik be az elalvás?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszoljanak, akiket injekcióval altattak már.
2010. jan. 27. 21:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kétféle altatás is volt nekem.

1. Előzetes injekció a kórteremben, pár perc után álmos lettem, de csak a műtőben aludtam el, legalább 15-20 perc múlva.

2. Műtőben az infúzióscsőbe nyomott injekció. Lassan adták be, gondoltam, megvárom, míg beadja, utána számolok, ca. 6-7 mp-ig nyomta, de mire befejezte volna, addigra elaludtam.

2010. jan. 29. 22:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi úgy mondjuk,hogy " tűvégen" ....
2010. febr. 1. 16:55
 13/13 anonim válasza:
Engem most altattak pénteken gyomortükrözés miatt. Nagyon féltem tőle. Mikor elkezdte beadni az orvos, néztem az ablak felé, és mondta hogy mindjárt elkezdek szédülni, és ahogy kimondta összefolyt mindent és el is aludtam. kb. 6 másodperc volt. Semmire sem emlékszem. Első emlékem, hogy itthon az ágyban fekszek szendviccsel a kezemben és a párom rám szól, hogy ne aludjak evés közben. Aztán utána megint kiesett minden. Ma már a harmadik napja, hogy altattak, de még mindig egy kicsit bódultnak érzem magam. A fejem az rettenetesen fáj, nem tudom hogy emiatt, vagy az időjárás, de egyébként nem kell tőle félni. Nálam jobban nem félt szerintem eddig még senki az altatástól.
2020. aug. 16. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!