Milyen élmény az altatás, ha injekcióval csinálják? Mennyi idő alatt következik be az elalvás?
Figyelt kérdés
Olyanok válaszoljanak, akiket injekcióval altattak már.2010. jan. 27. 21:27
2/13 anonim válasza:
Nagyon gyorsan,kérdeznek tőled valamit és a harmadik szó után már alszol is.
3/13 anonim válasza:
nekem valaszolni sem volt idöm, amugy sztem tök jo benn h hirtelen jön, na az ebredes meg olyan mintha drogoztal volna :D igaz meg nem drogoztam de lebegtem frankon:D csak a hányás a rossz
4/13 anonim válasza:
Mióta így altattak, elhiszem a filmekben is ezeket a jeleneteket. Nem jutottam el a számolásban négyig......Csak utána könnyebben ébredtem, nem volt olyan utóhatása, minta mélyaltatásnak.
5/13 anonim válasza:
Engem is kiutottek pillanatkalatt.
Mondta a forma, hogy szamoljak,de gondlatban mar nem jutottam el odaig.
En nem hanytam viszont kipihenten ebredtem.
Igaz mosolyogva mentm a mutobe mert nagyon faradt voltam, 12 orat vartam a folyoson az ugyeletes korhazba, hogy mutobe kerulhessek.
Aludtam egy jot :)
6/13 anonim válasza:
Már altattam intravénásan, a betegek gyorsan elalszanak, és könnyen ébrednek. A propofoltól (népszerű intravénás altatószer) pedig kellemeset is szoktak álmodni.
7/13 anonim válasza:
én nem álmodtam, utána nem voltam kába, úgy éreztem teljesen fentvagyok és tiszta minden, kérdeztek én válaszoltam, viszont pár óra múlva nem emlékeztem vissza dolgokra amik a felébredés után történtek. nem emlékeztem, hogy amikor áttettek az ágyamra ébren voltam, nem emlékeztem arra sem, amit a doki mondott a műtét után. viszont nem hánytam.
8/13 anonim válasza:
1 másodperc volt az egész elalvás. Jó élmény volt nagyon!
9/13 anonim válasza:
Engem nem sikerült kiütniük. Az injekció beadása után velem is beszélgettek, de már kb a 20. kérdésre feleltem teljes mondatokban. Akkor aztán kaptam maszkot is. Na azzal együtt már kiütöttek. Utána napokig fájt a fejem.
10/13 anonim válasza:
Az altatás után nekem is mindig fájt a fejem.
Egyszer, amikor ébredtem, rendesen ki is voltam kötve. Kérdeztem, hogy ezt így miért? Azt mondták, nem bírtak velem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!