Hogy lehet lebuktatni egy kamu orvost?
Figyelt kérdés
Egy olyan 'házi' orvoshoz hordanak szüleim, aki szerintem nagyon kamu. Esetleg ha elkérem a diplomáját, hogyan tudom kideríteni, hogy valódi orvos-e? Esetleg benne van valami internetes adatbázisban a neve?2014. okt. 27. 20:48
12/28 anonim válasza:
A szüleidet győzd meg, hogy ne szórják a családi pénzt sarlatánokra. De minek kellett téged kivizsgálni? És minek ad gyógyszert arra, hogy sokat számítógépezel? Hol találták ezt az alakot?
13/28 A kérdező kommentje:
Nagyon harapósak szüleim, mert mondtam nekik, hogy szerintem humbuk az egész. Ezért nem mondanák el a nevét vagy ilyesmi. Beszűkült látókörűek, még csak meg sem fontolták az én véleményem. Ezért inkább megvárom majd a "kontrollt" (mert persze az is lesz jó pénzért:)) és majd elkérem a diplomáját és a nevét.
2014. okt. 27. 22:28
14/28 anonim válasza:
Kezd az az érzésem lenni, hogy nem az orvos kamu, hanem az amúgy felettébb szórakoztató kérdésed, mivelhogy nem válaszolsz a kérdéseimre.
15/28 homo ludensz válasza:
Egyszerű a dolog minden praktizáló orvosnak van egy körbélyegzője abban a neve hogy Dr. Kamu Pál orvos és felette egy számsor. Nos az az ő egyéni száma. Minden papíron recept,beutaló,ambuláns lap vagy diagnózis ami tőle kikerül azt ez a körbélyegző teszi hitelessé./orvosi pecsét/. Ennek ismeretében lehet utánanézni az eredetiségét firtatva.
16/28 A kérdező kommentje:
Tehát a bélyegzőnek és a diplomának mindig nála kell lennie, és jogom van elkérni?
2014. okt. 28. 12:36
17/28 anonim válasza:
Azért olyan dokihoz ne menj, akinek még a nevét sem
tudod -
18/28 anonim válasza:
Menj be az Önkormányzathoz és ott kérdezd meg,
ismerik-e - Az a legyegyszerűbb -
19/28 anonim válasza:
Van (volt) asszisztense ?
Esetleg őt kérdezd meg
20/28 anonim válasza:
Kérj tőle igazolást, vagy leletet, vagy tesi felmentést. Arra rá kell tennie a pecsétjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!