Anelia kérdése:
Honnan lehet tudni, hogy valaki tenyleg elajult es nem csak kamuzik?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy pl setalunk a suli folyosojan es valaki osszeesik. Honnan tudom, tenyleg elajult vagy csak becsukta a szemet es hagyta magat eldolni?!2014. febr. 23. 00:45
1/11 anonim válasza:
Biztosra sehonnan. Aki tényleg elájul, az általában elsápad előtte, de ez sem törvényszerű, hirtelen is elájulhat és akkor senki nem mondja meg, hogy kamuzott e vagy nem.
2/11 anonim válasza:
Ha tompítja az esést, akkor csak megjátszotta, ha pl összeesik mint egy rongybaba, és közben esetleg kékre-zöldre veri magát ahogy esik, és elfehéredik, akkor tényleg elájult.
3/11 anonim válasza:
De azért a műájulást nagyon sokat kell előtte gyakorolni. Ha magadnál vagy nem tudsz csak úgy eldőlni, a kezed automatikusan megtámaszt. A színészek is évekig tanulják az ilyen eséseket.
4/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszokat! :)
2014. febr. 23. 01:11
5/11 intrepid válasza:
Ráfújsz a szemére, ha megrezzen a szempillája, akkor kamuzik. Ha nem, akkor tényleg beteg.
6/11 anonim válasza:
Az utsó jól írja. Rá kell fújni az arcára, ha nem mozdul akkor tényleg elájult. Elsősegélyen is így tanították.
7/11 anonim válasza:
Hahaha ez mekkora "elsosegelyen"is igy tanitjak. + a legzes ellenorzesere mindenki kis tukrot hasznal. Ha parasodik akkor nagy baj nem lehet :-D :-D :-D
8/11 anonim válasza:
Ha elájul, még nem biztos hogy légzése sincs...nekünk megmondták, hogy így lehet eldönteni 100%-ra, hogy kamuzik-e. Amúgy országos elsősegély versenyen is voltunk, és eü. dolgozó vagyok, de biztosan rosszul tudom...
9/11 anonim válasza:
Latom nem esett le a tantusz. Hat...
Na nem baj elmagyarazom. A tukros megoldast csak az irtam h erzekeltessem a szempilla fujasanak kulonlegesseget. Remelem mostmar vilagos
10/11 anonim válasza:
Jaa értem :) csak szőke vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!