Hogy lehet lebuktatni egy kamu orvost?
Figyelt kérdés
Egy olyan 'házi' orvoshoz hordanak szüleim, aki szerintem nagyon kamu. Esetleg ha elkérem a diplomáját, hogyan tudom kideríteni, hogy valódi orvos-e? Esetleg benne van valami internetes adatbázisban a neve?2014. okt. 27. 20:48
1/28 anonim válasza:
Nem hiszem hogy kamu az orvos, különben nem is lenne olyan merész hogy háziorvosként praktizáljon. Miből gondolod hogy az?
3/28 anonim válasza:
Szerintem kicsit sok NCIS-t (rosszabb esetben Dr. House-t) néztél. Nem hinném, hogy szíre-szóra elővenné a diplomáját. :) Nem olyan egyszerű egy praxist beindítani, többszörös ellenőrzésen és rostán is átmegy az orvos, mire te a páciense leszel.
4/28 anonim válasza:
Hol rendel? Háziorvosi rendelőben? Mert akkor ki van zárva, hogy nincs diplomája. És miből gondolod, hogy kamu? A szüleid nem hozzá járnak?
5/28 A kérdező kommentje:
Egy zöldséges hátsó helyiségében van egy nappali. Ott "rendel". És nem úgy ad gyógyszert, hogy felírja, vagy recept, hanem ott zsebből előveszi. Drágákat nagyon. Most olyat kell szednem, hogy gépezés után vegyek be 2 kapszulát.
2014. okt. 27. 21:16
6/28 anonim válasza:
Na akkor tényleg kamu. Be ne szedd, akármit is ad. Ez nem orvos. A szüleid hagyták magukat bepalizni valami szélhámostól. Van valami tábla kitéve az ajtóra? És mire adják neked azokat a kapszulákat? Nyugodtan elkérheted a diplomáját, nem fogja tudni odaadni, viszont cserébe jó esetben kidob. Az a baj, hogy ezt nem tekintik bűncselekménynek, pedig kuruzslás, Bajor Imre áldoktora is még mindig praktizál.
7/28 A kérdező kommentje:
Az nem baj ha kidob. Annak örülnék leginkább, csak féltem a család többi tagját, hogy valami olyan gyógyszert kapnak amitől bajuk lesz.
Ha ad egy hamis diplomát, hogyan tudok rájönni, hogy valódi-e?
2014. okt. 27. 21:23
8/28 anonim válasza:
Biztos nem ad. Nem ttudom, hogy néz ki az orvosi diploma, akár kérdezd meg itt egy külön kérdésben. Általában a diplomák kemény borítós kiskönyvek, címerrel, az egyetem nevével, diploma osztályzatával, sorszámmal, dékán és az államvizsgabizottság elnökének aláírásával, dátummal. De milyen betegséggel vittek oda?
9/28 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok beteg. Teljes körű kivizsgálás címszó alatt vittek el és kérték el a vizsgálat árát. Olyanokat állapított meg, hogy sokat számítógépezek és sokat van a zsebemben a telefon. Ez szerintem a velem egykorú (18) fiúknak a 90%-ára igaz, nehéz lett volna mellényúlnia.
2014. okt. 27. 21:37
10/28 anonim válasza:
Még a Polgármesteri Hivatalban is valószínűleg meg
tudod valahol kkérdezni, hogy iksz nevű orvos náluk nyilván van-e tartva,ismerik-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!