Rettegek a gyomortükrözéstől, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Hányás fóbiám van ezért rettegek. Szerdán lesz, és 2 napja mindenen elbőgöm magam. Adjatok tanácsot, hogy mit csináljak.2014. szept. 25. 21:23
1/6 anonim válasza:
Lidokainnal érzéstelenítik a torkodat. Semmit sem fogsz érezni. Nyugodtan feküdj, az orrodon vegyél levegőt.
2/6 anonim válasza:
Adok tanácsot, de nem fogod megfogadni: ne félj, mert nem fáj! Érzéstelenítőt fújnak a torkodba, amit le kell nyelni, így nem fogod érezni amikor lemegy a cső. Egyáltalán nem lesz hányingered, és 2 percig tart az egész. Engem nagyon elijesztettek, de kellemes csalódás volt számomra.
3/6 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy rengeteg embernek csinálták már ugyanabban az időben is pont több ezer embernek fogják csinálni a világon és még senki nem halt bele. És arra gondolj, hogy csak egy kis időt kell kibírnod és túl leszel rajta. Résztvétem, én is rettegnék bevallom, és én ezekkel nyugtatnám magamat.
4/6 anonim válasza:
Ne félj, nem fog fájni, semmit nem fogsz érezni. Nekem 1 perc volt az egész! 100-szor kellemesebb, mint egy fogászati kezelés. Sírva mentem be a rendelőbe, de röhögve jöttem ki, hogy hoppá csak ennyi volt.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, próbálok arra gondolni, hogy legalább kiderül mi bajom van, de néha elfog a kétségbeesés.
2014. szept. 26. 08:41
6/6 anonim válasza:
Mivel 1 órája volt a tükrözésem, így nagyon friss élményem van! :-) Nekem a Szent László Kórházban csinálták. Én nem kaptam bódítót, csak kétszer fújtak a torkomba Lidokaint, lenyeltem, hamar el is zsibbadt a torkom, de kellemetlen nem volt, szerintem rossz íze sem. :-D Aztán bal oldalra fekvés, műanyag karika a szájba, és jött a cső, le kellett nyelni, és a többi. Becsuktam a szemem, mert azt hittem rossz lesz, de semmi. Aztán rájöttem, hogy mivel még kellemetlenséget sem érzek, inkább nézem a monitort, kíváncsi vagyok milyen vagyok belül. :-D Nekem se öklendeznem nem kellett, se hányingerem nem volt, gyakorlatilag semmi, szóval még picit kellemetlen sem. Volt vékonybél biopszia is, vettek szövetmintát, de azt sem éreztem. Én is azt kérdeztem rögtön, hogy "Ennyi volt?". Tudom, hogy mindenki más, de nem kell félni, ijesztőnek állítják be, de egyáltalán nem az!!! Ja, és én rögtön tudtam nyelni, nem folyt a nyálam meg ilyenek, és most már olyan éhes vagyok, hogy eszek is, mivel letelt az 1 óra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!