Akinek felnőttkorban volt mandulaműtétje tudna segíteni?
Szia kedves kérdező!
Én 24/L vagyok és egy éve vették ki a garatmanduláimat. Én úgy gondolom, normális, ahogy most érzed magad, hiszen ez nem olyan pici beavatkozás, mint ahogy sokan mondják és ráadásul nagyon érzékeny helyen piszkálnak meg ilyenkor.
Nekem nagyjából 3 hét kellett, amíg újra tudtam fájdalom nélkül enni, rendesen. Ctaflamot és Diflamot szedtem, ami a Cataflam helyettesítője. Nekem vízben oldódós változatot írtak a kórházban és amikor azt mind megittam, utána a háziorvos is oldódósat írt. Volt olyan, hogy napi 4 is lecsúszott, főleg étkezések előtt vettem be, mert úgy könnyebb volt enni. Nekem is fájt egy picit a fülem és miután az 5. vagy 6. napon levált az a fehér izé, utána jobban fájt egy darabig.
Továbbra is egyél-igyál, megértem, hogy fáj, de sajna kell:(
Remélem, mihamarabb rendbe jössz.
Gyógyulást!:)
Már sokkal jobb!!!Szerdán voltam vissza kontrollra és azt mondta a doki hogy szépen gyógyul a seb.Már 2 napja fájdalomcsillapító se kell:-)Jó végre túl lenni rajta!Köszönöm az érdeklődést.
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!