Volt itt már valakinek rádiófrekvenciás mandulaműtétje? Mikorra szívódtak fel a manduláitok?
Figyelt kérdés
Három és fél hónapra vettem részt rádiófrekvenciás mandulaműtéten, és sajnos még mindig vannak manduláim. Egyelőre nem adtam fel, hogy előbb-utóbb felszívódnak, de vajon mikor?! Kicsit aggódom. Tudom, hogy a műtét ismételhető, de egyrészt sokba kerül, másrészt ha akkor sem jön össze, csak a hagyományos módszer marad. Arra pedig terveim szerint csak évek múlva fog sor kerülni, ha már külföldön élek (remélem), ugyanis Magyarországon csak végső megoldásként vagyok hajlandó kórházba menni.:(#kórház #mandula #torok #műtét #torokmandula #mandulaműtét #garatmandula #radiofrekvencia #rádiófrekvenciás mandulaműtét
2014. jún. 25. 16:42
1/2 anonim válasza:
Ez a "Magyarországon csak végső megoldásként vagyok hajlandó kórházba menni." mentalitás, igazi fasság.
Fogadjunk, nő vagy!
Ebből a pár sorból nem is tudom eldönteni, hogy mi a nagyobb... a sznobizmusod v. a sötétség a fejedben... de mindegy is.
2/2 A kérdező kommentje:
Hű, komolyan kérdeztem a kórházakkal kapcsolatos álláspontom milyenségéről? :)
2014. júl. 2. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!