Felnőttkorban veszélyesebb a mandulaműtét? Mennyi ideig tart az egész? Mi lehet az előzménye és a hatása?
Sokat agyaltam,hogy leírjam-e,vagy sem. Ismerősön 40 év körüli hölgy,kivették a manduláját. Pár nap múlva hazaengedték, nagyon rosszul lett egy este,bevitte a család a kórházba,majd 4 orvos szeme láttára elvérzett...:(
Hogy miért,a mai napig nincs rá válasz.
Persze ez csak egy a sok közül,nem ez a jellemző.
Szia!
Szívemen viselem ezt a témát, mert nekem augusztusban vették ki a mandulámat. (28 vagyok) Sokkal jobban viseltem a műtétet, és az utána következő napokat, mint bármelyik mandulagyulladást. Én kereken 20 percig voltam a műtőben, abból a tényleges műtét kb. 10 másodberc volt, a seb égetése pedig max. 5 perc. Nem olyan könnyen vérzik el az ember. Biztosan függ az orvostól is és a szervezet regenerálódó képességétől is. Én a műtét után 2 órával már tüsszentettem és mégsem szakadt szét a sebem. Egyébként gyermekkorban sem veszélytelenebb a műtét csak a kicsik jobban viselik és hamarabb gyógyulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!