Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mondtok véleményt a budapesti...

Mondtok véleményt a budapesti Vadaskert pszichiátriáról?

Figyelt kérdés
2014. jún. 17. 22:40
 1/7 anonim ***** válasza:
26%
Rettenetes hely... Ritalinnal (amknek a hatóanyaga drog) kezelik az őáltaluk hiperaktívnak titulált gyerekeket.
2014. jún. 18. 16:11
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Vagy nagyon pozitív v. nagyon negatív véleményeket hallok..., köztest aligha.

Egyébként az a része jól működik, hogy kedvesek, aranyosak, gyerekek jól érzik magukat ott, komplexen vizsgálnak.

2014. jún. 18. 21:47
 3/7 KLászló válasza:
0%

A testvérem fia volt ezen a helyen kezelésen. Csak jókat tudok mondani róla. Komoly szakember gárda vizsgálja, hogy valóban hiperaktivitásról van-e szó, illetve hogy milyen terápiára van szükség. A "kábítószeres" szöveg egy régi tv műsorból származik amely a primitív emberek körében terjed.

Egy szülő a szeretetével, ha egyetlen gyermekről van szó, képes lehet az otthoni együttléteket elviselhetővé tenni, de a közösségektől (óvoda, iskola) ez nem várható el. A jó hír az, hogy serdülőkorban a hormonális változás idején, megszünnek ezek a problémák.

2014. jún. 19. 09:49
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
a legjobb gyerekpszichiáterek dolgoznak ott
2014. jún. 19. 11:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
szia! Engem 11 évig kezeltek ott, bármikor rájuk bíznám az életem, tényleg a legjobb orvosok dolgoznak ott, a párom betegszállító, minden héten hordja oda a gyerekeket, ő is csak jót tud mondani.
2014. jún. 23. 09:41
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
ja és mellesleg az első hozzászólónak....minden antidepresszáns és hangulatstabilizáló drog ezek szerint....csak tudod nem mindegy sem a mennyiség, sem a hozzáállás...igen a gyógyszerek általában csinálnak valamit a szervezetedben, azért szeded őket. Én is szedtem ritalint egy ideig...mellesleg a bátyám gyógyszerkutató..ha nem akarsz gyógyszert szedni menj természetgyógyászhoz biztos hatásos lesz.....
2014. jún. 23. 09:43
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Mindenki!

Itt van, belinkelem azt a videót, amelyben a Ritalin mellékhatásáról kérdezik a Vadaskert orvosát, aki még véletlenül sem a kérdésre válaszol. Na, ez alapján nagyon jó ez a pszichiátria...

[link]

2014. jún. 23. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!