Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ez tüdőrák? (SOS LENT FONTOS )

Ez tüdőrák? (SOS LENT FONTOS )

Figyelt kérdés
Ma voltam szűrésen és rá pillantottam a monitorra és két lebeny ugye megvan és alul meg a szélén halványabb minden de miért? nagyon megvagyok ijedve 21/F
2014. máj. 28. 11:02
 1/8 A kérdező kommentje:
Olyan mintha nem lett volna meg a fele vagy nem tudom ö is megnézte a képet kérdezte és hol fogsz dolgozni? gondolom akkor egyből szólt volna ha baj van nem?
2014. máj. 28. 11:04
 2/8 anonim ***** válasza:
2 lebeny? Az eleve gáz, mert a tüdő 5 lebenyből áll... Egyébként pedig nem szól, mert tilos szólnia, max beutal onkológiára. Rákot csupán egy rtg kép alapján nem diagnosztizálnak. Ahhoz minimum egy szövettan kell.
2014. máj. 28. 11:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyébként, hogy ne tojjál nagyon, ami középen látszik az a szív és mivel tömör izom ezért jobb képet ad, a tüdő rajzolata sokkal halványabb mivel sokkal lágyabb szövet.
2014. máj. 28. 11:10
 4/8 A kérdező kommentje:
akkor a tüdö ott volt na mindkét fele :D igy akartam de szerintetek? néha fáj a hátam ha kihuzom magamat jó most félek
2014. máj. 28. 11:10
 5/8 anonim ***** válasza:
A hátfájás csak tartási probléma.
2014. máj. 28. 11:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Azt tudom de az a fehér rész mi lehetett alul?
2014. máj. 28. 11:23
 7/8 anonim ***** válasza:
A rekeszizom.
2014. máj. 28. 11:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Szíved és a rekeszizmod miatt, drága :)

Írd be képkeresőbe a mellkas rtg kifejezést

2014. máj. 28. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!