Ez tüdörák? (folyt lent)
Figyelt kérdés
Fáj a hátam már régóta lapockám2013. aug. 16. 22:26
1/8 anonim válasza:
nem hiszem..azért nem árt elmenni kivizsgáltatni ha már régebb óta fenn áll a probléma
2/8 A kérdező kommentje:
meg nehéz légzés 18 éves vagyok meg fáj a kezem is meg ideges vagyok
2013. aug. 16. 22:46
3/8 anonim válasza:
valószínű nem az, ha nincsen folyamatosan jelentkező köhögés, véres köpet,hirtelen fogyás, rekedtség, megmagyarázhattalan fájdalom esetleg elhúzódó láz. Nem hinném, hogy neked tüdőrákod van. Elég fiatal vagy hozzá. Azonban kivizsgálás az sosem árt az a legfontosabb amúgy ha kilégzésnél belégzésnél fáj akkor lehet akár mellhártyagyulladás is, de így vizsgálat nélkül nem nagyon lehet semmit se mondani. Szerintem próbálj kicsit lenyugodni :)
4/8 A kérdező kommentje:
csak kilégzésnél és igy szur
2013. aug. 16. 23:00
5/8 anonim válasza:
véleményem szerint ez nem tüdőrák, de mindenképpen keress fel egy orvost ha már ez régebb idő óta fenn áll, kifogják vizsgálni biztos ami biztos :)
6/8 A kérdező kommentje:
mellé dohányzom anyámnak hörghurutja van haverom beteg
2013. aug. 16. 23:16
7/8 anonim válasza:
mindenképp orvossal nézesd meg, de azért nem kell a legrosszabbra gondolni elsőnek :)lehet bármi más is, így láttatlanban nem sokat lehet mondani
8/8 A kérdező kommentje:
okés meg lapockámnál szur
2013. aug. 16. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!