Ez mi tüdörák? (folyt lent)
Van esély rá, de szerintem inkább az előszobájában vagy,
Írtad nagyon dohányzol. A dohányosok tüdejében fokozott váladéktermelődés van és állandóan, mivel egy csomó égéstermék bejut a hörgőkbe a korom mellett és valljuk meg egyik sem odavaló. Most az erőltetett mozgás hatására gondolom kicsit ziháltál vagy mélyebben vetted a levegő és feljött az a nyúlós trutymó / bocs/ ami ott pang benned.
Ez azt jelenti, hogy a biológia törvényei Te rád is igazak.Van egy krónikus hörghurutod. Az a baj, hogy itt már megindul a hörgőkben bizonyos mértékű hegesedés és ez a hegszövet úgy nem tud úgy tágulni, mint a hörgőkben lévő
izomszövet. Szóval zsugorodik a hörgőd meg szépen ,de egyenletesen szűkül. Így lehet egy idő után otthonra helyes oxygén palackot nyerni,ilyen kis kéket, amit húzol magad után, hogy eljuss a WC-ig. Nem kívánom ezt neked, véletlenül sem, de most erre gyúrsz és úgy látszik jó úton haladsz. Le sem tagadhatod.
írtam krónikus hörghurut. Az bőven elég hidd el.
Figyeld , hogy jön-e még váladék.
Egy mellkasfelvétel nem ártana.
A cigit nem tudnád letenni? Vagy próbáltad már?
Legalább 4-5 év kellene cigi nélkül,hogy tisztulj,hmár ilyen váladék jön a tüdődből.
Rohadt nehéz,ezt én végig jártam.
Ez szép, már mint az életkorod.
Mit tervezed mennyi ideig szeretnél élni és jól persze?
Így az nem fog menni.
Ne kábítsd magad, mert nagy lesz a pofára esés / bocs/.
Ha már most ilyet produkálsz mi lesz később. Általában akiknek 30 éves korukban ki kellett venni a fél tüdejüket, hogy élve maradjanak azok is így kezdték.
Jó pár évet, évtizedet vegyél nyugodtan le ebből a tervből,ha így folytatod.
Nem válaszoltál a kérdésemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!