Tüdőrák? (SOS LENT)
Figyelt kérdés
Néha néha köhögök mikor rágyujtok ma szárazon köhögtem majdnem hánytam egymás után 3cigitöl néha fáj a mellem a hátam 17 éves vagyok és sokszor olyna mintha véres lenne a nyálam de nem az mert megnézem csak olyan ize van2013. febr. 28. 22:39
1/3 A kérdező kommentje:
Meg sok a gyomorsavam az tuti mert böfögök és mar meg kapar a torkom meg néha néha nehézlégzés kb 2 éve cigizem de leteszem de ugye ez nem az?
2013. febr. 28. 22:45
2/3 A kérdező kommentje:
Ja és este nyomott a hátam
2013. febr. 28. 23:06
3/3 anonim válasza:
A refluxtól és a dohányzástól is köhöghetsz akár. A mellkasod fájhat a refluxtól, mivel a gyomorsav marja a gyomrod, nyelőcsöved.
Háziorvos! Ő majd tovább irányít kivizsgálásra, ha kell.
Szokj le a dohányzásról! Ez azt jelenti, hogy 1-1 szálat sem lehet elszívni. Különben nem szoktál le.
Nem a gyakorikerdesek.hu fogja megadni a válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!