Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi lehet ez tüdőrák? (SOS LENT)

Mi lehet ez tüdőrák? (SOS LENT)

Figyelt kérdés
Megáztam és most nagyon fáj a torkom a hátam a fogaim és amikor köhögök akkor igy csip ja és mellé dohányzom :S családban elöfordult a tüdörák és egy honapban 2 szer elöjön hogy fáj a torkom kapar ja és esténként sokat köhögök mert kapar a torkom mindig vállaim is fájnak néha
2013. ápr. 25. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Vagy tüdő, vagy gége. Csak boncolással lehet majd megtudni, melyik volt a győztes.
2013. ápr. 25. 21:58
 2/5 A kérdező kommentje:
tök vicces
2013. ápr. 25. 22:15
 3/5 anonim válasza:
Mi lenne ha inkább fognád magad és elmennél orvoshoz??? Nem vagyunk orvosok, de ha azok is lennénk nemtudnánk látatlanban megmondani hogy rákos vagy e. Annyi idő alatt amennyi alatt megírtad ezt a kérdést elmehettél volna beutalóért...
2013. ápr. 26. 00:07
 4/5 anonim válasza:
Az esténként előforduló kaparó érzés a torokban inkább szárazabb nyálkahártyára utal.
2013. ápr. 26. 07:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Cimbi!

Én nem vicceltem veled. A sógorom meghalt, és a háziorvosa nem tudta, mi okozta a halálát, gége, vagy tüdőrák? Boncolás után már be tudta írni, hogy tüdő volt. Az apja is így végezte, szóval nála is volt előtörténet. Ő is köhögött, és harákolt állandóan. Persze szívta rendületlenül. Mi ebben a vicc?

2013. ápr. 27. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!