Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Gyomortükrözés helyett milyen...

Gyomortükrözés helyett milyen helyettesítő vizsgálatok léteznek, amik esetlegesen ugyanúgy kideríthetik, h van-e probléma?

Figyelt kérdés
Mindenképpen kiakarnám kerülni...nem félelemből, mert éppenséggel altatásos verzió is lehet nekem, hanem egyéb egészségügyi okokból. Ha leendő gasztrósommal vitáznom kellene emiatt, akkor jó lenne tudnom, h milyen egyéb lehetőségek vannak, h mondhassam neki. Előre is köszönöm a válaszokat.

2014. márc. 5. 09:50
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Mellesleg te hisztiztel és te nem fogadod el, h van más megoldás is...szóval no comment!
2014. márc. 6. 11:34
 22/26 anonim ***** válasza:

Mivel fingom nincs mi az az"egyéb eü.ok",mert ezt nem írod(nem is kötelező)nem tudok mást mondani és nem is akarok. Csak annyit,hogy ha olyan az ok,akkor gondolhatod,hogy a gastroenterológus nem fog neked esni!Ő, velem ellentéátben orvos :) Úgyhogy teljesen feleslegesen futod előre a köröket és spirázod maga,hogy mi lesz,ha ...!

Amúgy az agybaj nem kizáró ok!

2014. márc. 6. 12:56
 23/26 A kérdező kommentje:

30 éves diplomás ápoló nő létedre tudhatnád ezeket az okokat, h milyen okok van ilyenkor...úgy is olyan okosnak érzed magad!!!

Mellesleg tévedsz ebben, voltam már olyan gasztrósnál, aki nem fogta fel, és ha egyéb dokik nem állnak mögöttem, akkor nekem esett volna a tükrözéssel...nem véletlen futom előre a köröket...nincs kedvem újra átélni ezt...CSÁ!!!

2014. márc. 6. 15:51
 24/26 A kérdező kommentje:
Ja, és lehet, h szerinted agybajos vagyok, de te meg ápoló létedre egy gyökér vagy, aki szaklapokkal szembe vitázik ezerrel, de hogy milyen okok lehetnek, ami miatt nem végezhető el ilyen vizsgálat, arról már fingja sincsen...akkor már mindjárt nem orvos...!!! No, de további jó trollkodást..élvezet volt vitázni veled a semmiről!!!
2014. márc. 6. 15:59
 25/26 A kérdező kommentje:

Mellesleg erősen kétlem, h ápoló lennél...inkább csak egy unatkozó csitri lehetsz! :D :P

De, azért kiválóan elszórakoztattál! :D :P

2014. márc. 6. 16:16
 26/26 anonim ***** válasza:
A gyomortükrözés időtartama 2 perc. Az eredménye valós. Ha az általad említettekkel kimutatják a betegség lehetőségét, azt gyomortükrözéssel fogják megerősíteni.
2015. júl. 13. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!