Gyomortükrözés helyett milyen helyettesítő vizsgálatok léteznek, amik esetlegesen ugyanúgy kideríthetik, h van-e probléma?
Legalább olvastad volna rendesen el az előzményeket is...8as!
A gyomor röntgenvizsgálata kimutatja a fekélyt...max. a dokinak kötelező lenne akkor is tükrözést csinálnia, mert azzal "gyógyítanak" is...de ha már kimutatta....a hpét teszt is kimutatja...ha az okozza, ha meg más okozza, azt meg egyéb módszerekkel is sokkal hatékonyabban lehet gyógyítani, mint bogyókkal, meg tükrözéssel. Ennyi!
Most akkor mégiscsak fekélyre gondolsz?
Gondolom azt is olvastad benne,hogy a gyomorröntgen max. 80-90% pontos, nyombélfekélynél pedig még kevesebb.
Mindegy te tudod,hogy mit csinálsz!
12esnek: Az volt az egyetlen vmire való válasz eddig...épp csak nem megy vele semmire az ember, mert drága...mellesleg, jó h ennyire figyelsz, ami hp tesztet betettem, ott csinálják a kapszulás verziót is...de no comment, trollkodj csak nyugodtan tovább!
Téged most egyébként úgy őszintén mi bánt, h mertem használni a googlét, és merek más módszerekhez is fordulni, mint a tükrözés??? Vagy mi is a gondod???
"Gondolom azt is olvastad benne,hogy a gyomorröntgen max. 80-90% pontos..."
Hűűű...te idiótább vagy, mint gondoltam...amikor tükröznek szerinted miért kell előtte beleegyezned? Mert lehetnek szövődmények és sok esetben lesznek is...sőt, akár bele is dögölhet az ember...nem egy ilyen esetről tudok..., de bocs, ha aaz említett verzió 20%ot is tévedhet hát ám legyen, de mivel nálam nem csinálhatják meg, így én be érem azokkal amiket bemásoltam...mint se nagyobb eséllyel beledögöljek.
Te figyu...húzzál már el máshová trollkodni...!!!
Szakértő vagy??? Orvos vagy??? Nem hinném, erősen kétlem...úgyhogy csá!!!
Remélem leendő gasztrósom, akit még nem ismerek nem lesz olyan idióta, mint te is...és felfogja épp ésszel, h nálam mit nem lehet és még is kióhajtok kerülni a legkevesebb kockázattal a 21es csapdámból...ápoló létedre szégyen, gyalázat, h így viselkedsz egy emberrel, akit még csak nem is ismersz, ahogy a korlátait/csapdáit se ismered!
Még egyszer leírom, amit szaklapok írtak...gyomorröngten kimutat mindent, amit muszáj látni...csak a hpét nem mutatja ki, azt meg a c14es kilégzéses teszt nagy esélyekkel kimutatja...a dokiknak a tükrözést kötelező lenne akkor is véghez vinni, de nekem, jogom van nem elfogadni, pláne, ha a létemet kockáztatja az adott vizsgálat...ennyi! Valszeg egy értelmes gasztrós mindezt be is fogja látni...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!