Valaki segítsen? (SOS LENT)
Figyelt kérdés
Tegnap véletlen elszívtam egy herbálos cigit és most olyan érzésem van mintha nem én lennék minta máshol lennék meddig tart ez? mert megörülök már nem birom :'(2014. febr. 2. 13:44
1/7 anonim válasza:
Ezért mondják azt hogy tapasztalt emberre bízd magad, es 2 napig ne menj haza. Lassan elmúlik.
2/7 A kérdező kommentje:
Meg álmos is vagyok, tegnap este besétáltam kórházba meg figyeltek most mit csináljak? mikor múlik el teljesen a hatása?
2014. febr. 2. 13:57
3/7 anonim válasza:
ez egy olyan új drog, hogy még nincsenek stabil tapasztalatok erre. próbàlj aludni
4/7 A kérdező kommentje:
De mire múllik el?
2014. febr. 2. 14:20
5/7 anonim válasza:
Ezekröl a hatóanyagokról konkrétan semmit nem tudni. Aludj, és ne vegyél be rà semmit, mert rosszabb lehet. esetleg kösd kle magad, próbàlj egy dologra koncentràlni. jàtsz a gépen, kàrtyàzz, sakkozz, amivel lekötöd az agyad.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát nagyon sok haverom szivja és mindennap én nem azt hittem sima cigi :( és ha örökre igy marad?
2014. febr. 2. 14:31
7/7 anonim válasza:
Nyugi, nem maradsz így. Ki fogja vàlasztani a szervezeted, csak nem tudni mikor. Ha alszol, az ilyen funkciók aktívabbak, mert nem kell a szervezetednek nem kell màsra koncentràlnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!