Tölcsérmellkas műtét után mennyi idő mire felépülök? Miket nem csinálhatok majd műtét után? Mennyire fájdalmas? Akinek van tapasztalata kérem hogy segítsen!
Figyelt kérdés
Jövőhét kedden megyek a mellkassebészhez a CT eredményemmel és előjegyeztetem magam műtétre. Arra lennék kíváncsi hogy maga a műtét mennyire fájdalmas (tudom hogy nem lesz egy leányálom) de mégis mennyire vészes? És mennyi idő mire felépülök? Heteket kell majd feküdnöm? Mennyi idő után mehetek strandolni, sportolni? Aki már túl van ilyen műtéten kérem írja le a tapasztalatait! Köszönöm!:)2012. ápr. 1. 12:22
1/7 anonim válasza:
Szia! Engem 2 hónapja műtöttek, 5napot voltam a kórházban, semmi sem számított csak a fájdalom csillapító, alig aludtam esténként, vártam a következő adagot.. először nagyon fáj, 1 hónapig fájni is fog, de napról napra enyhülni fog. Szerintem bármikor mehetsz strandolni :D Nekem 2 kis vágás van az egyiket jól eldugták :) a másik kicsit jobban látszik, de semmi extra :) Ha bármi kérdésed van írj nyugodtan :)
14/L
2/7 anonim válasza:
Nekem még egy olyan kérdésem lenne, hogy a lemezt kiveszik a műtét után vagy az benn marad és folytonos fekvés van szóval nem mehetek ki wc-re stb... ? ezekre ha tudnál még válaszolni azt megköszönném :)
3/7 anonim válasza:
A lemezt 2-3 év után veszik ki, katétert fogsz kapni, ha mázlid van akkor teszik be amikor még alszol, hogy ne érezz fájdalmat. Ezt kb. 2 napig lesz benned, pici fájdalom lesz csak amikor kiveszik, utána már fel kell állni. És hát addig lehetőleg szüneteltetni kell a másik dolgot:D ha nem megy akkor meg hozzák az ágytálat. Vagy megpróbálsz vhogy eljutni a mellékhelységbe.:)
4/7 anonim válasza:
Velem úgy volt hogy hétfőn 2kor műtöttek ,kedden d.e meg már fel álltam.
5/7 Hulk1989 válasza:
Sziasztok! Én 23 vagyok.. szerintetek mennyi esély van még a műtésére? És kihez kell először fordulni? Mennyit kell várni kb. a műtétre? Köszi előre is.
6/7 anonim válasza:
Üdv Mindenkinek!
Mi tegnap jöttünk haza a kórházból, túl vagyunk rajta.... :)
A kisfiamat műtötték, 12 éves.
Ez a legideálisabb kor, mert a csontosodás még nem fejeződött be, könnyebb a gyógyulási folyamat is.
A fájdalom elég intenzív, de Ő is kibírta...
7/7 anonim válasza:
Nagy tisztelettel szeretnék a lehető legtöbbet megtudni a tölcsérmelkas korrekciós műtét okozta fájdalmakról, kellemetlenségekről. Fiamat valószínűleg műteni kell. A dönteshez minden apró részlet fontos lenne. Nagyon köszönöm előre is a segítségét. Telefonon lenne a legegeszerűbb egy beszélgetés. Kérem hívjon ha tudna infókkal segíteni. 06309832473
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!