Epekő műtét után még az nap fel kell kelni, vagy csak másnap szabad?
Figyelt kérdés
Szívesen várom a történeteket is az epekő műtétről, kinek milyen volt. Én a jövő héten fekszem be műtétre.2012. márc. 21. 13:06
1/11 anonim válasza:
laparoszkópos lesz? engem műtét után 2-3 órával kiszedtek az ágyból, hmenjek pisilni... másnap már küldtek is haza... első nap nem hű de szuper, nekem eléggé hányingerem volt, hánytam is, de kibirható, túlélhető, jobb mint amire számitottam
2/11 A kérdező kommentje:
Igen laproszkópos lesz. Azért kérdeztem mert ismerősöm azt mondta hogy nem szabad majd 1 napig felkelni, még wc-re menni sem, és infúziót adnak. Az az igazság hogy nem hittem neki ezért kérdeztem meg. Köszönöm a választ.
2012. márc. 21. 13:12
3/11 anonim válasza:
Az, hogy mikor szabad felkelned, az adott orvos dönti el. A legtöbb esetben már pár óra múlva felkeltenek, de nem mindenhol. Ha meg esetleg kicsit bonyolultabb lett a dolog, mint ahogy tervezve volt, akkor meg késöbb engednek felkelni.
4/11 A kérdező kommentje:
Szerintem is bonyolultabb lehetett, ezért nem kelhetett fel.
2012. márc. 21. 13:27
5/11 anonim válasza:
első vagyok-infúziót én is kaptam, de azonnal felkeltettek. a lényeg az h időben meginduljona bélmozgás, kell inni majd a köménymag teát.
6/11 A kérdező kommentje:
Gondolom azt ott adnak, vagy vinnem kell magammal.
2012. márc. 21. 13:31
7/11 A kérdező kommentje:
Műtét előtt egy nappal be kell feküdnöm, de nem tudom minek. Mit csinálnak ilyenkor? Előzetes kivizsgálás megvolt.
2012. márc. 21. 13:34
8/11 anonim válasza:
adnak teát, nekem adtak persze, csak nem túl fini..
én előző nap bemenentem és engem is csak másnap operáltak, de nekem akkor csináltak még uh-t, vérvizsgálatot
9/11 anonim válasza:
Műtét után pár órával felkeltem, sőt szinte elkergettek, hogy próbáljak pisilni, mert amúgy kapok katétert. Másnap délelőtt már mentem haza. Igaz én nem kaptam azt a csövet, amiből kijön a maradék :D
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 21. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!