Tölcsérmellkasom van, hol és melyik orvosnál tudom megműttetni?
19 éves vagyok, és már nagyon zavar a tölcsérmellkasom. Szeretném magam megműttetni de nem tudom h h induljak neki a dolognak. Akinek volt már ilyen műtéte megírná h hol és melyik orvosnál műtette meg magát? Nagyon fontos lenne! Ja és mennyibe kerül egy ilyen műtét?
Nem csak esztétikai okok miatt szeretném, hanem egészségügyi okok miatt is. Néha nagyon nehezen veszek levegőt, sokszor elájulok, és félek hogy ha nem műttetem meg magam akkor ez csak rosszabb lesz.:S
És ha nem nagy kérés, akkor tartanám 1-2 emberrel a kapcsolatot aki már megműttette magát, és érdeklődnék a részletekről!
Köszönöm szépen!:)
nemtudom bocs és vissza is kérdezek ha nem baj ...
az milyen? én még soha nem láttam/hallottam ilyenrõl
Szia! Engem 2 hónapja a SOTE-n műtöttek és minden rendben volt, először is kell háziorvostól beutaló ortopédiára. és ott már megbeszéled az orvossal! Én bementem hozzá, megnézte és megkérdezte, hogy szeretném-e a műtétet mondtam igen, és kerestünk egy időpontot:) első hét nem vmi kellemes, de túl lehet élni! Ha van vmi kérdésed nyugodtan írj! Vagy ha meg megműttetted akkor mesélj milyen volt :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!