Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Nem tudom hogy hány olyan...

Nem tudom hogy hány olyan szülö otthon vagy anyaotthon van ujpesten ami müködik is. Hova mnejek hol tudok beindulni mert már nem tudom ki vagyok? Aki tud segitsen. Paulovkin Krisztián

Figyelt kérdés
Üdvözlök mindenkit! Lenne egy kérdésem és egyben segitséget kérnék.33 éves férfi vagyok és most tudtam meg örökbefogdtak. Szüleimet keresem. Szüleimet keresem. Mivel 1980 ban születtem és árva házba kerültem ujpesten.Aki tud segitsen. Csak egy pecsét van egy kis füzetembe. IV ker. Tanács gyermek körzet orvos. és a gondozónö neve: Rajeczky M részleg vezetö gondozonö 1982 X.5 hotol-1983IX 05 ig. Aki tud kérem segitsen! Sajnos a nevelö szüleim nem mondanak el semmit még az anyakönyvi kivonatomat sem adják oda.Paulovkin Krisztián

#Korházat
2013. nov. 17. 20:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Anyakönyvi kivonatot egészen biztosan lehet kérni valahol.

Sajnos érdemben nem tudok segíteni,de szerintem a 4.kerületi anyakönyvezetőhöz kellene elsősorban elmenned

2013. nov. 19. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!