Tényleg valódi orvosok itt "Sallay Doktor úr" és "Dr. Szalay Krisztián"?
Figyelt kérdés
mindenesetre hasznosak a tanácsaik2008. nov. 17. 18:02
1/26 anonim válasza:
Szerintem Szalay az igen, van egy honlapja is. Bár azt nem lehet tudni, hogy nem-e csak a nevében írogatnak. A másikat nem tudom.
2/26 anonim válasza:
KEdves Kérdező!
Igen, létezik dr. Szalai Krisztián :-) Kaposváron dolgozom orvosként, s nagyon fontosnak tartom ezt a fajta tanácsadást. S tényleg van weblapom (remélem, nem tiltanak ki, ha leírom a címét: www.drszex.hu) Elsősorban szexuális felvilágosítással foglalkozik, de más témában is kérdezhetnek az érdeklődők.
Üdv: dr. Szalai Krisztián
3/26 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2008. nov. 17. 18:44
4/26 anonim válasza:
Hááát az a Sallay Doktor úr amilyen válaszokat ad.. öhöm.. kicsit fura nekem, és nem nagyon hiszem h valóban orvos lenne..
5/26 anonim válasza:
Dr. Sallay egy fiatal tinedzser lehet, nagyon idetlen, szamara gondolom poenos valaszokat ir.
Dr. Szalay Krisztian viszont tenyleg orvos, megneztem a honlapjat, es biztos hogy o valaszol, azert a valasz komolysagabol le lehet szurni szerintem.
6/26 anonim válasza:
Sallay doktor Úr egy válaszában coitust írt pénisz helyett.
Szerintem ez mindent elárul róla :)
7/26 anonim válasza:
Szalai Krisztián tényleg orvos, 8.-ba ő tartotta a felvilágosító órát. :)
8/26 anonim válasza:
És a Szalai Doktor Úrnak van Kaposváron magánrendelése? :)
9/26 anonim válasza:
Utolso valaszolo, nezd meg a honlapjat, es kerdezd meg tole ott, a honlapot pedig megtalalod a doki valaszabol, feljebb!
10/26 anonim válasza:
nézzétek meg az oldalt.egy nőgyógyász nem tesz fel aktképeket az oldalára.semmiféle elérhetőség,semmi nincs ott.egy ilyen oldalt bárki össze tud dobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!