Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tényleg valódi orvosok itt...

Tényleg valódi orvosok itt "Sallay Doktor úr" és "Dr. Szalay Krisztián"?

Figyelt kérdés
mindenesetre hasznosak a tanácsaik
2008. nov. 17. 18:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
77%
utolsó vagyok.megnéztem a magamról rovatot is.ha tényleg orvos vagy,akkor nagyon laza vagy.
2008. nov. 18. 10:54
 12/26 anonim ***** válasza:
77%
bocsi,megint én vagyok,rákerestem a kórházra,és ténylrg van ilyen.de akkor is,az akt képek?
2008. nov. 18. 10:58
 13/26 anonim ***** válasza:
90%

KedveS Hozzászólók!

Igen, tényleg orvos vagyok. S igyekszem laza lenni, mert a görcsösség semmiben nem jó.

Mi a baj az aktképekkel? Ha külön weboldalt készíttetnék (mert jómagam nem értek hozzá) a tanácsadásnak és külön a fotóimnak, akkor az jobb lenne? Ne legyünk már ennyire beskatulyázott, prűd gondolkodásúak! Szeretek fotózni, s úgy gondolom, egy honlapban elférnek az (általam) legjobbnak tartott fotók ÉS a tanácsadás, kérdések megválaszolása.

Elérhetőséget kérdezett valaki.

A munkahelyeim:

1. Igazságügyi Szakértő és Kutató Intézet Kaposvári Intézete

2. Kaposi Mór Oktató Kórház Pathologiai Osztály.

Bármelyik munkahelyemen igazolnak, hogy ott dolgozom. Talán nem kellene ennyire paranoiásan gyanakvónak lenni.

Üdv: dr. Szalai Krisztián

2008. nov. 18. 11:04
 14/26 anonim ***** válasza:
77%

jólvan,bocsi.

kérdeztem én is az oldalon,de nem irta ki a kérdésemet.

2008. nov. 18. 11:28
 15/26 anonim ***** válasza:
89%

Kedves Kérdező!

Nem írta ki a kérdésedet a rendszer? Akkor szólok a rendszergazdinak, hogy nézzen utána, van-e valami gond. De privátban is kérdezhetsz. (Ha jól tudom, itt a weboldalon is meg kellett adni e-mail címet, arra is írhatsz.)

S még egy dolgot felejtettem el - de az előző hozzászólásom tulajdonképpen tartalmazza -, hogy nem vagyok nőgyógyász. Patológusként értek a női, férfi nemi szervek betegségeihez (hiszen a műtéti anyagokat a patológus leletezi), s általános orvosként értenem kell az egész emberhez.

Üdv: dr. Szalai Krisztián

2008. nov. 18. 12:17
 16/26 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom, miért nem hiszitek el neki, hogy orvos?! Miért ne lehetne az?? Én is az vagyok, csak nem írom a válaszaim végére :) Elvégre a dokiknak is kijár egy ki internetezés :)
2008. nov. 18. 15:49
 17/26 anonim ***** válasza:
44%
de a Sallay akkor se orvos
2008. nov. 18. 15:59
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Meg multkor megneztem a doki honlapjat, es nagyon szimpatikus, igazan lazan kerdezhetnek tole a fiatalok is. De szegeny doki szerintem tul jo indulatu, es tul segitokesz, nezzetek hanyszor valaszol itt is nektek!

Persze ez a Sallay egy idetlen fiatal, aki jobb lenne ha a konyveivel foglalkozna, tanulna, aztan valora valthatna az almat, odairhatna a neve ele DR. vagy dr.!

2008. nov. 18. 16:07
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
én ma nagyon jó választ kaptam dr.Szalay Krisztiántól.nagyon segítőkész,pedig pont én voltam,aki nem hitte el.
2008. nov. 18. 17:38
 20/26 A kérdező kommentje:
"Nem írta ki a kérdésedet a rendszer?" nekem kiírta, az egészség>egyéb kategóriában van
2008. nov. 18. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!