Tényleg valódi orvosok itt "Sallay Doktor úr" és "Dr. Szalay Krisztián"?
KedveS Hozzászólók!
Igen, tényleg orvos vagyok. S igyekszem laza lenni, mert a görcsösség semmiben nem jó.
Mi a baj az aktképekkel? Ha külön weboldalt készíttetnék (mert jómagam nem értek hozzá) a tanácsadásnak és külön a fotóimnak, akkor az jobb lenne? Ne legyünk már ennyire beskatulyázott, prűd gondolkodásúak! Szeretek fotózni, s úgy gondolom, egy honlapban elférnek az (általam) legjobbnak tartott fotók ÉS a tanácsadás, kérdések megválaszolása.
Elérhetőséget kérdezett valaki.
A munkahelyeim:
1. Igazságügyi Szakértő és Kutató Intézet Kaposvári Intézete
2. Kaposi Mór Oktató Kórház Pathologiai Osztály.
Bármelyik munkahelyemen igazolnak, hogy ott dolgozom. Talán nem kellene ennyire paranoiásan gyanakvónak lenni.
Üdv: dr. Szalai Krisztián
jólvan,bocsi.
kérdeztem én is az oldalon,de nem irta ki a kérdésemet.
Kedves Kérdező!
Nem írta ki a kérdésedet a rendszer? Akkor szólok a rendszergazdinak, hogy nézzen utána, van-e valami gond. De privátban is kérdezhetsz. (Ha jól tudom, itt a weboldalon is meg kellett adni e-mail címet, arra is írhatsz.)
S még egy dolgot felejtettem el - de az előző hozzászólásom tulajdonképpen tartalmazza -, hogy nem vagyok nőgyógyász. Patológusként értek a női, férfi nemi szervek betegségeihez (hiszen a műtéti anyagokat a patológus leletezi), s általános orvosként értenem kell az egész emberhez.
Üdv: dr. Szalai Krisztián
Meg multkor megneztem a doki honlapjat, es nagyon szimpatikus, igazan lazan kerdezhetnek tole a fiatalok is. De szegeny doki szerintem tul jo indulatu, es tul segitokesz, nezzetek hanyszor valaszol itt is nektek!
Persze ez a Sallay egy idetlen fiatal, aki jobb lenne ha a konyveivel foglalkozna, tanulna, aztan valora valthatna az almat, odairhatna a neve ele DR. vagy dr.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!