Jogos a felháborodásom?
Figyelt kérdés
Nemrég háziorvost kellett váltanom, ma mentem először az újhoz, és a pofám leszakad mi megy ott. 1kor kezdi a rendelés az orvos, negyed 1 előtt már ott voltam direkt, hogy hamarabb sorra kerüljek, körülbelül 3. lehettem. Az idő telt, gyülekeztek a betegek, erre amikor az asszisztens kitette a sorszámokat, mindenki mint a barom tolakodott a sorszámokhoz. Mire én sorra kerültem lehettem volna a 10., így szépen el is húztam a csíkot. A régi orvosomnál, mindenki azt a sorszámot húzta ki, ahanyadik volt. Máshol is ilyen barom módjára viselkednek az emberek, vagy csak én fogtam ki ilyen jó napot?2014. jan. 16. 12:52
1/3 anonim válasza:
Jogos, nálunk szerencsére mindenki megjegyzi hanyadiknak jött, és úgy sorban állva húzunk sorszámot, ha már lehet.
2/3 anonim válasza:
Rájuk kell szólni a parasztokra. De ezért érdemes telefonon kérni időpontot, akkor nincs ez a szenvedés.
3/3 anonim válasza:
Nálunk az egész városban úgy van, hogy telefonon kérsz időpontot, és úgy hívnak be. Aki időpont nélkül ment, az meg szépen kivárja az időpontosokat.
Persze, hogy jogosan hárborodsz fel, de nagyon sok helyen mennek így a dolgok, - nem csak orvosra gondolok - hogy aki kapja, marja. Mindig szemfülesnek kell lenni, akkor talán csak a bűntudat marad, hogy te is tolakodtál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!