Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Jogos a felháborodásom? Vagy...

Jogos a felháborodásom? Vagy csak egyszerűen megjártam?

Figyelt kérdés
A bal 1es front fogamat ki kellett húzni. Gyökérkezelve volt anno, majd rezekálva ezt követően kezdett kissé mozogni. Még egy évet kihúztam vele, óvtam még a széltől is... Aztán egyik éjjel hoppá tövig letört és igy kihúzták. Az implantálás és a hid között hezitáltam majd az idő tényező miatt maradt a hid. A legjobbat akartam mivel ugye első fogról van szó. Cirkon hid lett 4 tagú (az egyik fogam gyökérzelt volt és eléggé szürke igy őt is belevonták a hidba)Mondanom sem kell, hogy a hid ára 5 számjegyű a cirkon miatt. Csakhogy... Amikor a csiszolás megtörtént a másik front fogam a jobb 1-es iszonyúan el kezdett fájni. Se szuvasodás, se tömés semmi nem volt rajta. A kezelés előtt készült röntgen és a fogorvos közölte, hogy nyugodjak meg nincs sehol gyulladás belevághatunk a dologba. A csiszolás után borzasztóan fájt a korábban totál épp front fogam, igy egy hét múlva gyökérkezelte és ideiglenese feltette a hidat. De a probléma még rosszabb lett. Nem tudok vele harapni mert olyan mintha az agyamig érne a fájdalom, ha mosom a fogamat akkor is fáj:( Visszamentem, megint röntgen (amit Kifizetettet velem!!!)és közölte, hogy ha nem múlik el akkor antibiotikumra akkor műteni kell, rezekálni. Hát én totál kiakadtam. Egy egészséges fog csiszolás után igy fáj nem tudom megérteni. Mint már emlitettem a másik fogam rezekálás után kezdett mozogni igy félek, hogy a hid instabil lesz és dobos pedig egy vagyonba került. Ti mit tennétek?
2010. júl. 23. 09:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Én elmennék egy olyan homeopata szemléletű fogorvoshoz, aki az egész embert, egész szervezetét nézi, és megvizsgáltatnám, tanácsot kérnék, miért romlanak ennyire a fogaim! Kerül, amibe kerül.Itt meg megcsináltatnám, amit kell, már egyebet nem tehetsz. Reméljük, elmúlik antibiotikumra. Szedd szorgosan, borogasd, egyél nagyon sok hagymát, fokhagymát, c vitamin hegyeket (5-ösével) és Béres cseppet. Reméljük, rendbe jön, nem kell műteni.
2010. júl. 23. 10:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon figyelj a kezelésre, ki lehet azt kúrálni! Ne legyen műtét!
2010. júl. 23. 10:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát igen...ha az ember anyagilag megengedhetné magának, a beültetést választaná-többek közt én is.

Előnye: nem kell lecsiszolni, tömkretenni a még ép fogakat!!!

Mostanában nagyon sok rosszat hallok a hidakról,koronákról...gondolom nem véletlenül.

2010. júl. 23. 10:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát én már az első dolognál másik orvoshoz fordultam volna,legalább egy vélemény miatt is,még ha nem is nála csináltatom a fogam,akkor is...Tehát másik orvos!!!
2010. júl. 26. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!