Elnézést de mi a fenének létesítettek H1N1-es oltópontokat?
Az orvosnő már évek óta a kórházi osztályon trappol, pendlizik, lót-fut, rohan. Oltópont előtt!
És az oltópont létesítése után még többet rohant, két beteg között át-átszaladt oltani, láttam. Ide-oda ingázott. Ez megkeseríti az ügyeletes orvosok életét, az orvosomét is.
Így a betegek várakozási ideje túlságosan meghosszabbodott. Mert az orvosnőnek a saját betegeivel is kell foglalkoznia és átmenni oltani idegen betegeket is. Két saját beteg között oltani...
Ugyanis előzetes telefon után késő délután jelentem meg nála és csak késő este kerültem sorra, utolsó betegként. Úgy elfáradt majd lehuppant a székére, de rám volt még ereje. Kedvesen fogadott és elmondtam gondomat, amire készségesen válaszolt és tanácsot is adott. De hálapénzt azt NEM fogadja el, dühös lesz ha adok neki. Így hát helyette ajándékot és köszönő képeslapot adtam neki, aminek nagyon örült. Ez megtörtént.
De kérem, miért kell tovább rombolni az egészségügyet, orvosokat megbetegítve?! Mert ők is EMBEREK, nincsenek gépből!
Igaz, a többség nem olyan mint az én orvosom, pedig neve van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!