Jogosan járt-e el a patikus?
Figyelt kérdés
Egy ... kerületi patikában nem akarták nekem kiadni pro familiás vényre a 14 szemes 20 mg-os Losec kapszulámat, mondván, hogy csak 28 szemes van. Én mondtam hogy nem probléma, akkor kérem azt, de visszadobták a receptet. Nagyon rosszul voltam ennek ellenére kénytelen voltam keresni egy új helyet, ahova félve bementem nyújtottam a vényt, de ott szó nélkül kiadták, természetesen többet fizettem, de hozzájutottam a gyógyszerhez.2013. dec. 3. 19:19
1/6 anonim válasza:
Receptre írt adagot kötelesek kiadni, mondjuk vannak rendesek. Pl nálam 100db helyett 20fájdalom csillapitot adott mert vszinuleg elütötte az orvos.
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor áldom azt az angyalt, aki ezek ellenére is segített nekem és még valamit rá írt a vényre. Biztos látta hogy nem vagyok jól és megkérdezte, hogy rendszeresen szedem-e.
2013. dec. 3. 19:27
4/6 anonim válasza:
Igen, jogosan járt el. Nem adhat ki több gyógyszert, mint amennyi a vényre van írva.
5/6 A kérdező kommentje:
De ha hiánycikk a 14 szemes???
2013. dec. 3. 21:51
6/6 anonim válasza:
Jogosan járt el a GYÓGYSZERÉSZ , és nem PATIKUS. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!