Ezt megteheti a patikus?
Ma kiakartam váltani a gyógyszerem, de nem volt nekik olyan ami nekem kellett volna (yasminelle 1 havis), erre mondja a patikus nekem, hogy ezt meg ezt tud ajánlani helyette, mondom neki, hogy ez van felírva és az ORVOS írta fel, ezt kérném. Erre fogott egy 3 havis csomagot megbontotta és letette elém, indenféle csomagolás és betegtájékoztató meg tartódoboz nélkül. Mondtam neki, hogy nekem ez így nem kell nem vagyok hajlandó kifizetni, mire oda hívta a biztonságit és egy fél óráig kellett veszekednem velük, mire mondtam, hogy hívjunk akkor fogyasztóvédőt, hogy ez szabályos-e így. S akkor mondta, hogy fizessem ki és panasszal élhetek utána. Majd kihívták a rendőröket, akik szintén a patiks pártját fogták, de ha jól tudom így nem adhat ki gyógyszert, és most feljelentés van ellenem, rongálásért, holott nem is én bontottam fel, de azt mondja a patikus, hogy én bontattam fel. Pedig világosan mondtam neki, hogy nem kérem akkor köszönöm, majd átmegyek máshova.
Most mi csináljak? Ha nem vonják vissza a feljelentést lehet bírósági ügy ebből? S, hogy bizonyítsam az igazamat, ha a felvétel pont nem készült erről, és az én pártom csak a barátnőm fogja?
Ez milyen gáz! Szerintem teljesen igazad van, ilyet nem tehet egy patikus!
Előbb-utóbb biztosan bírósági ügy lesz belőle.
1. Mielőbb keress meg egy ügyvédet, és kérd a tanácsát, mi a teendő ilyen esetben.
2. A vásárlók könyvébe mindenképpen tedd meg az észrevételed!
3. Amennyiben vannak az esetnek szemtanúi, keresd meg őket és beszélj velük, mit láttak-hallottak az esetből, és szükség esetén hajlandóak-e tanúskodni.
4. Hivatalos úton próbáld meg kideríteni, valóban nem készített-e felvételt a kamera, lehet csak blöffölt a patikus.
5. Szólj a párodnak, és estére verjétek meg az illetőt!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!