Jogosan nem vettek vért tőlem?
A munkatársam szólt 11:20-kor hogy megy vért adni. Megörültem hogy van ismét vérvétel a falunkban így én is menni akartam. Viszont délre kellett beérnem a munkahelyemre. Hazarohantam a TAJ kártyámért bicajjal majd vissza a rendelőhöz. Persze nagyon siettem hogy odaérjek. Így is már 11:35 volt. Felvették az adatokat (szinte pezsgőt bontottak mikor kiderült, hogy AB negatív a vércsoportom), volt orvosi vizsgálat is: A vérnyomásom rendben is volt 140/90 de a pulzus 115 lett (a rohanásnak köszönhetően). Leültettek hogy pihenjek. 5 perc múlva még 110 volt a pulzusom. Nem engedtek vért adni:(((
Állítólag 100 alatt kell lennie!
Szomorúan mentem dolgozni.....jót akartam de nem adhattam vért!
De nem alapra kellett volna, hogy visszaálljon, hanem 99-re.
Én mellesleg nem hallottam ilyenről, hogy ez gond.
Ha mondtad nekik, hogy rohantál és azért annyi ráadásul a többi érték megfelelő volt akkor igazán vehettek volna tőled vért.
Azt a vért még úgy tudom átvizsgálják, illetve neked sem hiszem, hogy nagy bajod lett volna.
Igazából csak annyit tudok mondani, hogy szerencsétlenül alakult a dolog. Van ilyen... :/ most már nem tudsz mit tenni.
És 5 perc valóban nem elég, pláne, hogy "NA GYORSAN NYUGODJÁ' LE MER' EZ MAGAS! DE SIESSSÉ, NYUGODJÁÁÁ LE!" jellegű szituáció lehetett, akkor biztosan nagyon el tudtál lazulni :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!