Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Antibiotikumos kezeles alatt...

Antibiotikumos kezeles alatt allok, azt javasoltak h szedjek probiotikumot is, de 2 patikus 2 kulon velemenyt mond. Az antibiotikummal parhuzamosan kell szedni vagy a kezeles utan?

Figyelt kérdés
Az egyik patikus azt mondta h az antibiotikum beszedese utan 2 oraval, a masik segitokesz patikus pedig h ha majd befejeztem az antibiotikumos kezelest, akkor kezdjem szedni a probiotikumot, na most melyik a helyes/?

2012. máj. 3. 22:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem utána mondták, ha befejeztem. De az én háziorvosom, a joghurtra esküszik.
2012. máj. 3. 22:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Közben is és utána is. Akkor lesz legkisebb a kár a beleidben.

De remélem nem a Normaflórt tukmálták rád!

2012. máj. 3. 23:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Igyál rendszeresen kefirt. Sokkal jobb hatása van, mint a probiotikumot tartalmazó gyógyszereknek. Gasztroenterológus javasolta, nem újságban olvastam.
2012. máj. 4. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!