Lenne egy olyan kérdésem?
Figyelt kérdés
hogy a bokám már lassan egy éve 1xer kiment és meg zúztam azóta ha olyan szögbe forgatom vagy ilyesmi fáj meg hogy a csuklómra estem 2 hónapja és azóta fekvőtámaszozni se tudok mert nem bírom el magam és valami kenőcs kéne (orvosnál voltam de az nem mondott semmit) akinek volt hasonló írja le?2013. nov. 18. 20:23
1/2 anonim válasza:
nekem is kiment egyszer a bokám és utána nem szűnt a fájdalom. elmentünk orvoshoz de mivel a röntgen semmit sem mutatott elküldött. Viszont kipróbáltam a krémeket és nekem ez a kettő vált be a legjobban:
-Activon Extra gél
-Dolobene-ratiopharm
még annyi hogy ez nekem 1 éve tötént és azóta vettem bokaszorítót bármelyik nagy áruházban tudsz venni és csuklószorító is van! nekem azóta sem gyógyult meg sajnos de most már sokkal jobb! ja és az kimaradt hogy én még szoktam lóbalzsammal is kenni bár ez nem tudom mennyire tesz jót neki de nekem utána se fájt csak arra figyelj hogy a lóbalzsamot nem szabad pl.: edzés előtt rákenni mert nagyobb eséljel történik valami baj de ez rá van írva a dobozra is. remélem tudtam segíteni és jobbulást:))
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm ki próbálom a krémeket segítettél igen köszi !
2013. nov. 18. 20:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!