Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Laparoszkopos lagyekserv...

Laparoszkopos lagyekserv mutet utan mennyi a labadozasi ido?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennek kivancsi, hogy mutet utan mi tortenik, faj-e, erzekeny. Mennyi ido mulva lehet dolgozni, sportolni stb.
nov. 19. 12:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kórházban 2-3 nap.Otthon is lehet gyógyulni belsőleg.Zárójelentésen minden rajt lesz.
nov. 19. 13:37
 2/9 anonim ***** válasza:
engem is érdekelne...
febr. 4. 22:33
 3/9 A kérdező kommentje:

6 hétig semmi komoly terhelés, emelés 2-3 kg max.

Másnap reggel mehettem haza.

Műtét után nagyon sokáig fájt, először kb. ülni sem tudtam, fekve is húzódott. Oldalon alvás 1 hónap után ment. Sehogy sem volt jó.

6 hét után óvatosan vissza lehet térni mindenféle megterheléshez, de én még 2.5 hónap után is érzem a helyét.

febr. 6. 14:17
 4/9 anonim ***** válasza:

Ú basszus

És most mi a helyzet , tudsz emelni neház dolgokat?

febr. 6. 20:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Persze, barmilyen hetkoznapi dolog megy. Edzeni is visszamentem 6 het utan, csak a fokozatossagon van a lenyeg. Nem erdemes egybol nagyon nehezeket emelni. Nekem azt mondtak, hogy nagyon sok ido mire tenylegesen beepul a halo amit betettek, szoval vigyazzak magamra. Masreszt erzem az edzesnel, hogy 6 het kimaradt, nem emeltem semmit ugye, es kozel sem tudok annyi sulyt emelni sajnos mint elotte, elpuhultam. :) de egyre tobbet tudok.
febr. 6. 22:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Persze, visszajön az erő.

Magánban csinálták a műtétet?

Mennyi ideig tartott a műtét?

febr. 6. 22:44
 7/9 A kérdező kommentje:

Allamiban csinaltak. Jo hosszu volt a varolista.

Szerintem 1.5-2 ora lehetett a mutet.

Neked mikor-hogy lesz? Faj is, mennyire nagy?

febr. 6. 23:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Most pontosan nem tudom mekkora, csak kellemetlen.

Neked mekkora volt, hogy a műtétet javasolták?

febr. 7. 17:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Nekem már eléggé nagy dudor volt, ennek a kifutása mindenképpen műtét előbb vagy utóbb, mert kizáródhat meg ilyesmi. Minél hamarabb érdemes elmenni a házidokihoz, aki majd beutal sebészetre, 1-2 éves várólisták vannak műtétre államiban.
febr. 7. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!