Az orvos ügyeleti időben fogad majd engem az osztályán, a rendelési időn kívül. Szorongok, mert nem tudom hogyan viselkedjek: mit mondjak neki és mit ne?
19:59-nek:
Most más kérdés:
Van-e olyan orvos aki paraszolvencia nélkül is hajlandó figyelmesen bánni velem és nyugodt lelkiismerettel letehetem a kezébe az életemet???
Kiváncsiságból kérdezem...
Persze hogy viszek ajándékot, a tanácsot igenis megfogadom. De az előző kérdés csak úgy kikívánkozott.
Szoktam adogatni a reumatológusnak...
Van. Én személyesen is ismerek ilyet, nagyon jó vele együtt dolgozni. Iszonyatosan kedves a betegekhez, és nem azért mert várja a pénzt. Nem véletlen, hogy annyian ragaszkodnak hozzá. :)
De nagyon ritka az ilyen orvos manapság.
11.11 21:35ös hozzászólónak írom.
Nahát, mégis van ilyen orvos aki hajlandó paraszolvencia nélkül gyógyítani....Priviben szeretném tudni a nevét.
Köszönöm...
Tényleg nem lett elrontva az egész, nagyon megköszöntem a fogadást ajándék kíséretében és nagyon örült....
De a borítékot látva szemrehányóan kérdezte: "De ugye ebben nem pénz van?!" Mondtam hogy nem, nyugodtan nyissa ki, egy képeslap volt köszönösorokkal.....Azt mondta: kirakja majd az asztalra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!