Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Az orvos ügyeleti időben...

Az orvos ügyeleti időben fogad majd engem az osztályán, a rendelési időn kívül. Szorongok, mert nem tudom hogyan viselkedjek: mit mondjak neki és mit ne?

Figyelt kérdés
Ilyenkor mit illik vinni neki? Hisz ő ajánlotta fel azt az időt? Ilyenkor mire figyel a doki?
2009. nov. 11. 19:32
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Azt se ártana tudnunk, hogy milyen orvoshoz mész. És mennyi idős vagy? :)
2009. nov. 11. 19:33
 2/26 A kérdező kommentje:
Egy reumatológushoz megyek és 46 éves vagyok....
2009. nov. 11. 19:36
 3/26 A kérdező kommentje:
És ráadásul még nem volt ilyen esetem az orvosokkal.
2009. nov. 11. 19:38
 4/26 anonim ***** válasza:
Ha rendelési időn kívül hívott, akkor borítékot vigyél, és tegyél bele 2-3ezer forintot. Mikor végeztetek, akkor egy "köszönöm" kíséretében átnyújtod.
2009. nov. 11. 19:40
 5/26 anonim ***** válasza:

Köszönd meg neki, hogy fogadott. Ez jól fog neki esni, hidd el. De egyébként, ha ügyeletes, akkor NEKI rendelési idő van, csak max. időpontokat nem szokott már ilyenkorra osztogatni. Szóval ne feszengj, ez a munkája.

Ha férfi, vigyél neki bort, ez általában be szokott jönni, ha nő, akkor bonbont, vagy akármelyik neműnek vihetsz olyan jó kis ajándékkosarat (az azért is jó, mert azon tud osztozkodni a személyzet többi tagjával is, akik szintén ott vannak ügyeletben - nálunk legalábbis így működik)... És itt lép életbe az első tanácsom, hogy amikor átadod, köszönd meg, hogy fogadott.

Remélem segítettem. :)

2009. nov. 11. 19:46
 6/26 A kérdező kommentje:

A második hozzászólóhoz:

Köszi a borítékos választ, de mit mondjak neki nála és mit ne????

Miről szabad beszélni vele, egy reumatológussal?

2009. nov. 11. 19:47
 7/26 A kérdező kommentje:
A harmadik hozzászóló is jó a tanácsa. De ugyanaz a kérdésem, mint az előtted hozzászólónak? Mit igen, mit ne tegyek ha beszélek vele az ajándék vagy boríték átadása után?
2009. nov. 11. 19:51
 8/26 A kérdező kommentje:
És meddig szabad maradni nála?
2009. nov. 11. 19:52
 9/26 A kérdező kommentje:
Hány percig maradni, erre gondoltam... nem a végtelenségig.
2009. nov. 11. 19:52
 10/26 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy megy minden, mint rendelési időben. Majd meglátod, hogy nem te leszel az egyetlen, akit az ügyeleti idejére rendelt be. Szóval ha végeztetek, akkor kijössz rögtön, hogy mehessen a következő.
2009. nov. 11. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!