Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » H1N1 védoltás? Mi a véleményet...

H1N1 védoltás? Mi a véleményetek, van aki beadatta már, vagy fogja?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről az új inluenzáról, és ami körülötte zajlik. Valóban ilyen súlyos lenne, vagy csak pánikkeltés? Ki az aki beadatja, és mit gondoltok, gyerekeknek (kamasz), beadatnátok?
2009. nov. 3. 06:12
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
köszi, a válaszokat, akkor megnyugodtam, én sem adatom be a családnak, pláne a gyerekeknek!!!! én is így gondolom, felfújják az ügyet!
2009. nov. 3. 12:36
 12/23 anonim ***** válasza:

Te a válaszokból ezt szűrted le.

Olvasd már el még egyszer őket!!!!

2009. nov. 3. 12:39
 13/23 anonim ***** válasza:

Többen is a védőoltást tanácsolták.

Én is.

2009. nov. 3. 12:40
 14/23 anonim ***** válasza:

H1N1:Mégis mi van a vakcinában? Tudjon meg mindent a védőoltásról

HáziPatika.com

Javaslom elolvasni!

2009. nov. 3. 12:52
 15/23 anonim válasza:
79%

az oltással kapcsolatban én egy kicsit szkeptikus vagyok,ugyan is több rosszat hallani róla mint jót.

Számomra kicsit furcsa az is,hogy Ukrajnában a Magyar vakcinát nem fogadták el ,inkább Svájcból rendelnek.Vajon miért?Ha valaki meghal magyarországon akkor egyből ráfogják,hogy H1N1-ben halt meg.Nehéz okosnak lenni,hogy mivel teszel jót ha beadatod,vagy ha nem.

2009. nov. 3. 18:27
 16/23 anonim válasza:
67%
Pont ezért terjed ennyire, mert ennyi a felelőtlen ember. Nem tudhatja senki sem biztosra, hogy mennyivel veszélyesebb vagy nem veszélyesebb a sima influenzánál. Erről azoknak a családtagjai tudnának nyilatkozni, akiknek bizonyítottan ebbe halt bele rokonuk. Szerintem, ha egy kevés esély is van arra, hogy védve legyél, akkor adasd be! Én megtettem. Sok tudatlan össze-vissza beszél, biztos okosabbak, mint az egyetemet végzett orvosok vagy gyógyszerkutatók.
2009. nov. 3. 19:17
 17/23 anonim válasza:
57%
74 éves nagypapám is megkapta több hete, és csodák csodája túlélte. Azt fújják fel, hogy az oltás veszélyes. Ez egy marhaság!!! Jobb, ha be van oltva az ember, mintha nem. Olyanok meg legyenek szívesek és ne nyilatkozzanak, akik nem értenek hozzá.
2009. nov. 3. 19:20
 18/23 A kérdező kommentje:

12:39-es!

Igen, az első oltalon többnyire ellene szóltak, tehát igen ezt szűrtem le!!!! A 2. oldalon már más a kép.

2009. nov. 4. 06:26
 19/23 anonim ***** válasza:

tegnap 11:41

Most hallottam, hogy a szlovákok sem engedik be az országba a magyar oltóanyagot:(

2009. nov. 4. 07:31
 20/23 anonim ***** válasza:
88%

Én beadattam lassan egy hónapja, és semmi bajom. (Mellesleg ápolónő vagyok, és nálunk osztályvezető főorvosok is beadatták maguknak...) De biztos az itteni "hozzáértő" kommentelők jobban tudják mi a a jó a népnek, mert olvastak egy blogot az interneten meg egy cikket a Blikkben.

Hát akinek nem kell, ne adassa be, nem muszáj. Csak aztán ne járjon a szája, ha megbetegszik, mert egyelőre tényleg nem lehet tudni, hogy mi fog lezajlani, mivel a járvány el se kezdődött az országban. Azon meg kár lovagolni, hogy kinek van haszna belőle. A számítógépeden, és az internetelőfizetéseden is van haszna valakinek, a mellékelt ábra szerint mégis használod.

2009. nov. 4. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!