Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » H1N1 védoltás? Mi a véleményet...

H1N1 védoltás? Mi a véleményetek, van aki beadatta már, vagy fogja?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről az új inluenzáról, és ami körülötte zajlik. Valóban ilyen súlyos lenne, vagy csak pánikkeltés? Ki az aki beadatja, és mit gondoltok, gyerekeknek (kamasz), beadatnátok?
2009. nov. 3. 06:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez az új infulenze nem több egy sima infulenzánál. Én nem adatom be magamnak fölödleges ez az egész csak egy pénzes fogás amiért válás van. Nincs rá szükségük immunerősítőt és c-vitamin-t vegyél inkább. Pánikeltés céljából van ez az egész.
2009. nov. 3. 06:21
 2/23 anonim ***** válasza:
85%
bocsesz válság van nem válás
2009. nov. 3. 06:21
 3/23 anonim ***** válasza:
81%
mi sem adatjuk be családilag (más influ oltást sem szoktunk), inkább a megelőzés. (3 kisgyerek van)
2009. nov. 3. 07:38
 4/23 anonim ***** válasza:
81%

El kell adni, mert még a nyakukon marad:(

Most ott tartunk, hogy a közhivatalokban mérik fel az "igényt", és a munkáltató, mint az ebédjegyet, térítésmentesen adhatja a dolgozónak a kis bacit. Szerintem az egész csak a pénzről szól! Meg akarta mutatni a kormányunk, hogy mennyire gondoskodó, csak az emberek nem hülyék. Aki egészséges, annak az immunrendszere megoldja ezt a problémát is, akinek meg nem, az belehalhat.

2009. nov. 3. 07:40
 5/23 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem többet árt, mint használ. Én biztos nem adatnám be senkinek. Csak azért mert ekkora felhajtás van körülötte.. Nem szed olyan sok áldozatot, ki tudja, hogy tényleg abban haltak-e meg, akikre azt mondják.. Stb.. Neten olvasgass utána, hátha találsz egy-két érdekes dolgot róla..
2009. nov. 3. 07:41
 6/23 anonim ***** válasza:
81%
igen, pl. az a győri (asszem) kismama sem ebbe halt bele, de a média így tálalta. a sógornője índított erről fórumot egy ismert oldalon.
2009. nov. 3. 07:51
 7/23 anonim ***** válasza:
81%
én azt hallottam, hogy pont azok betegedtek meg (külföldön), akik beadatták a védőoltást. Tehát veszélyesebb a vírus a védetteknek. Dehát el kell adni...
2009. nov. 3. 07:57
 8/23 anonim ***** válasza:
53%

Légyszíves olvasd el a témában írt kommenteket.

A fentebb írottakat meg felejtsd el, mert eszement baromságok.

Mindenki örüljön a megmaradt 1980 ft.-jának, gondolja azt, hogy a természetes oltási reakció mellékhatás, olvasson össze még jó sok buta cikket innen onnan, politizáljon a fotelből, miközben a gyerek elkapja majd az iskolában a betegséget mondjuk január közepén, agyaljon azon, hogy kinek van haszna az oltáson ( minden haszna van valakinek, a tejen, meg a kenyéren is) értelmezze félre a külföldi eseményeket és menjen el venni vudu babát, mert az majd megvédi.

Egyet ne tegyen senki: nehogy megvédje magát és szeretteit a védőoltás nyújtotta lehetőséggel.

2009. nov. 3. 11:39
 9/23 anonim ***** válasza:
53%

A magyar vakcina kifogástalan.

Ennek ellenére a buta magyarnak nem kell.

A környező országokban azt mondják az emberek sírva könyörögnek az oltóanyagért, itthon meg a nagyokosok hintik a hülyeséget.

2009. nov. 3. 11:41
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Az egész családot beoltattam kivéve a kisbabát. Őt nem is fogom.
2009. nov. 3. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!