Diprophos injekció-ról mi a véleményetek allergia ellen? Volt aki már beadatta ez ellen?
Figyelt kérdés
mert én azt hallottam,hogy ez jó az allergia ellen?
volt-e mellékhatása valakinél?
2010. máj. 12. 05:54
1/12 anonim válasza:
A diprophos injekció sok mindenre jó. Reumára, asztmára, allergiára. De hormon készitmény. Mellékhatásaként ödémás lehetsz, sőt súlyos csontritkulást okozhat.
2/12 anonim válasza:
Én az idén szeretném beadatni először. Van olyan ismerősöm 1x adatta be, azóta tünetmentes, több éve. Nagybátyám már beadatta, teljesen tünetmentes. Én úgy tudom, hogy évi 1-2 még nem olyan káros. De tény, hogy lehet mellékhatása. Én már 17. éve vagyok allergiás, a gyógyszerek már nem használnak, elviselhetetlen, élhetetlen az a 2-3 hónap/év. Ezért döntöttem e mellett. 1x biztos nem árt. Kipróbálom.
3/12 anonim válasza:
Első vagyok. Igazad van, egy injekció még nem hiszem, hogy súlyos mellékhatásokat okoz. Tényleg nagyon jó gyógyszer, én asztmára kaptam. Előtte szinte elviselhetetlen volt az életem a sok roham miatt, de ez egy időre teljesen tünetmentessé tett. Csak sajnos én éveken keresztül havonta-két havonta kaptam, igy a csontjaimat teljesen tönkretette. Viszont ha nem használtam volna, akkor a mindennapi életemet nem tudtam volna normálisan élni.
4/12 anonim válasza:
Kedves első! Az ödéma nálad jelentkezett? Ha igen, milyen formában? Volt még vmilyen mellékhatás a fentieken kívül (nem mintha ez nem lenne elég)? Sajnálom, hogy ennyit kellett felszedned! Sokszor azt hiszem nálam rosszabbul már nem lehet lenni, de ezek szerint igen. 2. voltam
5/12 anonim válasza:
Igen! Sajnos nálam az ödéma is jelentkezett. Bevizesedett a lábam, az arcom felfújodott, sőt a hasam is. Úgynevezett holdvilág képü lettem. Ezt inkább azok vették rajtam észre, akik ritkábban láttak. Szabályszerüen felfújódtam. Ez a hormon készitmények mellékhatása. De tényleg nem akarok senkit lebeszélni a Diprophosról, mert sok mindenre viszont nagyon jó. Szerintem ha évi egy-két injekció elég a kezeléshez, akkor a mellékhatások is elhanyagolhatóak. Csak nem árt ha te kéred meg az orvost, hogy figyeljen a lehetséges mellékhatásokra is, mert nálam nem törödtek vele, és igy elég későn vették észre.
6/12 anonim válasza:
Mennyi szurit kaptál amitől ennyire ödémásodtál?
7/12 anonim válasza:
Én sajnos sokat, évekig folyamatosan kaptam az asztmámra. Általában 6 hetente egyet. Egy idő után volt olyan, hogy kórházba kellett befeküdnöm vizhajtásra, mert minden reggelre bedagadt a szemem, estére a bokám, stb. Hiába szedtem otthon vizhajtót, az kevés volt.Ettől függetlenül nagyon jó gyógyszernek tartom a Diprophost, csak nem szabad ilyen sokat használni. Az én orvosom jót akart, csak kicsit figyelmetlen volt.
8/12 anonim válasza:
Én évek óta ezt kapom. Évente egyet adatok be magamnak, augusztus közepe körül, mert ekkor kezd durva lenni a parlagfű szezon. Egy injekció hatása kb. 1 hónapig tart, tehát a legrosszabb időszakra elég évi egy szuri. Korábban szedtem tablettát, ittam szirupot, használtam szemcseppet és orrsprayt. A Diprophos óta ezekre nincs szükségem.
9/12 anonim válasza:
Mikor szoktátok beadatni az injekciót? Elég akkor amikor a tünetek megjelennek? Már felirattam és ki is váltottam, már csak be kell adatnom. Már érzem a levegőben a parlagfüvet, egy-két prüszkölés már volt. Ráérek még, vagy már adassam be?
10/12 anonim válasza:
A Diprophos szinte azonnal hat, tehát akkor adasd be, amikor úgy érzed, kezd komollyá válni az allergia. kb. 1 hónapig hatásos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!