Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hozzád hívtak már mentőt? Ha...

Hozzád hívtak már mentőt? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 10:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%

OFF: Itt a GYK-n vannak ilyen "leszavazó manók", tök mindegy, hogy mit írsz, el se olvassák, csak nyomják mínuszt. Nekem is sokszor volt olyan, hogy néhány nap után visszanézek egy kérdésre, és addig mindenki 90-100% között volt, majd hirtelen mindenki 60-70%os lesz, pedig teljesen normálisak a válaszok.

Itt se "rossz választ" adni, mégis lehúzzák az embert...

2009. okt. 25. 13:27
 12/20 anonim ***** válasza:
95%
Jav.: Itt se LEHET rossz választ adni...
2009. okt. 25. 13:28
 13/20 anonim ***** válasza:
95%

leszavazó manók :):D

Inkább rossz koboldok:D

2009. okt. 25. 13:37
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Óvodában, leestem a fáról, eltört a combom.
2009. okt. 25. 15:08
 15/20 anonim válasza:
88%

hozzám még nem hivtak mentöt. de én már szoltam h mentö kell.

nem tom h erre h lehet rossz válaszokat adni. engem naon leszavasztak me leirtam a véleményem 1vallásrol.

2009. dec. 8. 17:08
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Hozzám gyógyszeres öngyilkossági kísérletkor hívtak mentőt.
2010. máj. 23. 01:44
 17/20 anonim ***** válasza:

hozzám csak akartak amikor lenyeltem egy szálkát és ott "fuldokoltam", de bevittek kocsival és amikor hozta az orvos azt a hosszű olló szerű piszkát addigra pont lenyeltem azelőtt vagy 1 órán át szenvedtem

hétfőn viszont pont mi hívtuk a mentőt haverhoz, rosszul lett

2010. aug. 12. 20:53
 18/20 anonim válasza:

Egyszer gyerekkoromban levittek minket táborozni a Balatonra, és egy szép nyári estén a tábortűz mellett egy nagyon kedves néni a kezében lévő viaszos fáklyájáról azt gondolta, hogy úgy kell eloltani, hogy ha beletolja az arcomba...

Ezúton is kívánok hosszú életet neki!

2010. aug. 29. 19:27
 19/20 anonim ***** válasza:

nyáron a Balatonnál. rosszullét miatt hiperventilláltam aztán bevittek az ügyeletre. :)

Kaptam egy szurit és sokat kellett innom.:D

azóta is mentős szeretnék lenni :))

2011. márc. 5. 16:02
 20/20 anonim válasza:
Szia! Jó kérdést tettél fel ide www.gyakorikerdesek.hu oldalra. Hozzám több alkalommal is kellett mentőt hívni. Közel két évtizede cukorbeteg vagyok. Volt olyan eset is amikor 1,0 alatt volt a vércukorszintem akkor azt sem tudtam, hogyan kerültem be a Sürgősségi Osztályra, de olyan is volt amikor 24,0 mmol/l volt. Az igazat megvalva én személy szerint jobban birom a magasabb vércukorszintet mint az alacsony vércukorszinttel járó panaszokat(remegés, szédülés és epilepszia szerű rángatózás. Remélem tudtam a válaszommal segiteni?
2013. márc. 20. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!