Hozzád hívtak már mentőt? Ha igen, miért?
OFF: Itt a GYK-n vannak ilyen "leszavazó manók", tök mindegy, hogy mit írsz, el se olvassák, csak nyomják mínuszt. Nekem is sokszor volt olyan, hogy néhány nap után visszanézek egy kérdésre, és addig mindenki 90-100% között volt, majd hirtelen mindenki 60-70%os lesz, pedig teljesen normálisak a válaszok.
Itt se "rossz választ" adni, mégis lehúzzák az embert...
leszavazó manók :):D
Inkább rossz koboldok:D
hozzám még nem hivtak mentöt. de én már szoltam h mentö kell.
nem tom h erre h lehet rossz válaszokat adni. engem naon leszavasztak me leirtam a véleményem 1vallásrol.
hozzám csak akartak amikor lenyeltem egy szálkát és ott "fuldokoltam", de bevittek kocsival és amikor hozta az orvos azt a hosszű olló szerű piszkát addigra pont lenyeltem azelőtt vagy 1 órán át szenvedtem
hétfőn viszont pont mi hívtuk a mentőt haverhoz, rosszul lett
Egyszer gyerekkoromban levittek minket táborozni a Balatonra, és egy szép nyári estén a tábortűz mellett egy nagyon kedves néni a kezében lévő viaszos fáklyájáról azt gondolta, hogy úgy kell eloltani, hogy ha beletolja az arcomba...
Ezúton is kívánok hosszú életet neki!
nyáron a Balatonnál. rosszullét miatt hiperventilláltam aztán bevittek az ügyeletre. :)
Kaptam egy szurit és sokat kellett innom.:D
azóta is mentős szeretnék lenni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!