Hozzád hívtak már mentőt? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 10:50
1/20 anonim válasza:
Énhozzám hívtak kiskoromban,nagyon magas lázam volt,és minden bajom volt,mentővel kellett bevigyenek a kórházba,de nem lett semmi bajom,kaptam szurikat,és még bent se kellett maradnom,mert anyáék kikönyörögték,h hagy vigyenek haza:DMer már jól voltam akkorra.
2/20 anonim válasza:
Hozzám még nem, de én már hívtam máshoz.
3/20 anonim válasza:
Igen hivatak, amikor a kislanyommal terhes voltam, bevittek szulni.
Egy masik alkalommal pedig, akkor amkor elvagtam az ablak uveggel a csuklom, igaz veletlen volt. Nem vagyok ongyilkossagra hajlamos, mielott valaki felre ertene.
4/20 anonim válasza:
elájultam a buszmegállóba.kiszáradás határán voltam.egy néni hivott mentőt.
6/20 anonim válasza:
Én meg két éve lezúgtam egy szikláról, nagyon szépen összetörtem magam, egy haverom hívta ki a mentőket. Szerencsére pár csonttörésen kívül nem lett komolyabb bajom ^^
16/F
7/20 anonim válasza:
kiskoromban vesém miatt vitt mentő
pár éve autobaleset miatt
illetve egyszer kocsival rendőrkocsi után menve vittek korházba mert vakbelem szétdurranás határán volt (legálisan 150-el menni:D)
8/20 anonim válasza:
10:57-es vagyok. Miért lettem leszavazva? Nem zavar, csak nem értem. Máskor nem hívjak mentőt ha valaki meg akar halni mellettem vagy mit szeretne aki leszavazott?
9/20 anonim válasza:
Elájultam és bevertem az asztal szélébe a fejem, hát kihívták a mentőket nehogy valami baj legyen.
10/20 anonim válasza:
Én is le lettem szavazva.valaki megint unatkozik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!