Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit tegyek a barátnőm bevett...

Mit tegyek a barátnőm bevett 2 levél szívgyógyszert és nem akart mentőt hívni?

Figyelt kérdés
40 km-re vagyunk egymástól és nem tesz semmit! Az annya meg csak ordibál :( Kérlek segítsetek!!
2009. okt. 19. 20:11
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
honnan tudod hogy megtette ezt? O.O amúgy azonnal hívd ki a mentőt TE! a barátnőd bele is halhat!
2009. okt. 19. 20:13
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Hívd ki Te a mentőket az ő címükre. Feltéve, hogy biztos vagy benne, hogy igaz, különben valódi esetektől veszed el a mentőt! És mások lehet, pont emiatt halnak meg. Szóval, ha 100%-n bízol benne, akkor hívd azonnal a mentőket!
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted igaz???

Küldj oda mentőt!!!

4/25 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom Te már hívtad a mentőket!!! Ennél többet nem tehetsz.
 5/25 A kérdező kommentje:
Az én hibám mert szakítottam vele :( Ha lesz valami baja én abba belehalok :( Az anyát nem is érdekli, az meg csak tévézik pedig tud ról:( Hogy lehet valaki ilyen??
2009. okt. 19. 20:22
 6/25 anonim ***** válasza:
akkor hívj mentőt oda vagy készítheted a gyászruhát! seperc alatt megállhat a szíve!
2009. okt. 19. 20:25
 7/25 anonim ***** válasza:
Az anyja nem véletlenül tévézik! Csak jobban tudja, mint te! Valószínűleg csak ijesztgetés!
2009. okt. 19. 20:27
 8/25 anonim ***** válasza:

Figyelj ide, mentőtiszt vagyok, nem beszélek zöldet, nekem sajnos egyszer egy 14 éves csajszi CSAK EGY ÜVEG szívgyógyszerét vette be a nagypapának, és nem tudtuk megmenteni, a mentőben halt meg !!!

A szívgyógyszzereknek nem nagyon van ellenszere, ez nem olyan mint a nyugtató !!!!

AZONNAL HÍVJ MENTŐT ÉS MONDD MI VAN, HOGY NE VALAMI SZART, HANEM A ROHAMKOCSIT KÜLDJÉK, MONDD EL RÉSZLETESEN !!!!!!

2009. okt. 19. 20:28
 9/25 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha csak szórakozik, akkor az más téma megint ,....

Mi az isten van az anyjával ???

Na oké, ha kettővel bevett, nem adok neki sokat, ha meg szórakozik, akkor .... no comment. Az anyja meg vagy tud valamit vagy dilis.

2009. okt. 19. 20:30
 10/25 anonim ***** válasza:

Várj, mondd már meg nekem milyen 2 levél szívgyógyszert szedett be? A nevét kérdezd már meg a bnődtől lécci ! Csak mert ez furcsa nekem, tudod itt elgondolkodtam, de a komolyabb szívgyógyszerek üvegben vannak, hirtelen csak pár jut ezsembe ami leveles, de abból kettő nem olyan nagyon életveszélyes, legalábbis nem biztos és nem mindig.

Na szóval mi a neve? Aztán majd mondok bővebb infót ...

2009. okt. 19. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!